Percutian dalam negara bersama Felda Travel blog!

Bismillah....

Hai semua...seronkkan cuti sekolah 
jalan tak jem...semua boleh santai sikit nak ke tempat kerja
yang ada anak sekolah bercuti misti planning nak bawa jalan-jalan 
Saya sebenarnya nak bagitau ...
saya belum puas lagi berjalan-jalan didalam negara sendiri ...
mungkin orang lain lebih teruja nak ke oversea ....
sedangkan dalam negara sendiri belum habis diterokai ...
jadi bila ada peluang, ada kelapangan dan ada sedikit wang berlebihan 
jom lah kita cuti-cuti Malaysia

Ha ..meh nak stori-mori sikit , sekarang ni Felda Travel dah ade blog tau  
so jangan malu-malu segan-segan singgah la blog Felda Travel.
Banyak info yang anda boleh cari disitu dan antaranya ialah
just klik je kemudian taraaaa...dah keluar info tu semua 
so just call dan book ye tuan puan :) senang kan ? 
kalau ade promosi pun akan di war-war dalam blog tersebut
jadi kalau tak nak terlepas peluang kena selalu buka blog Felda Travel ye ...

saya pernah ke Felda Residences, Sungkai sebelum ni 
memang fun sangat walaupun saya pergi kesana atas urusan kerja...
kalau pergi bercuti misti lagi best ....
haritu pergi pun tak habis pusing dan tak puas mandi-manda
permandangan cantik, hotel selesa dan kemudahan pun banyak 
yang nak bawa anak-anak jalan musim cuti ni  memang la berbaloi
 kanak-kanak dan air kan tak dapat dipisahkan
mau asyik nak ke swimming pool je
tapi make sure ibu bapa kena la pantau juga ...bahaya tu dimana-mana
selain tu banyak aktiviti riadah lain juga dapat dilakukan disana. 
walaupun saya pernah kesana sebelum ni...
tapi saya teringin nak kesana lagi.....
kali ni kalau dapat pergi dengan husband kan best =) 
lagi mengujakan bila tengok private pool macam ni 
Boleh berendam sampai kecut ye hahahha...tak ada gangguan dari orang lain 
 Ini pula antara permandangan yang disajikan di Felda Tanjung Leman...
swimming pool yang airnya membiru 
dan kalau nak tau resort ni tepi laut...yeayyy..teruja tak ? ke saya je yang teruja ..hahah...kesian
belakang tu je ...buka pagar nah terbentang luas laut .... 

selain dari yang saya letak disini
ada lagi beberapa lokasi yang boleh dikunjungi
FELDA Residence Kuala Terengganu
Seri Costa, Melaka 
Felda Sahabat 


jadi apa lagi yang hendak diragukan 
bawa la keluarga anda bercuti dan nikmati keselesaan di Felda Residence 
kalau nak lebih detail jangan lupa melayari blog Felda Travel 

Sekian :) 



3 comments:

Nafira usof said...

Eh.. tak sangka yer. kat felda pon ade tempat2 yang menarik camtuh. nih baru tau.. terima kasih yer atas info ini. :)

ArELeEz said...

cuti2 m'sia pun best ape..?! ;)

Fazleyatul Aini said...

melaka pon ada eh
menarik2