my infused water

Bismillah...

saje je nak share ngan korang ....
sekarang ni ter'rajin sikit buat infused water ni :) 
so bila minum air tak de la rase tawar je ....
tapi infused ni pun tak semestinya minum rase manis...
kalau letak orange atau lemon akan rase kelat sikit ye 

 ni antara yang saya pernah buat la ....
kalau letak nenas...bau wangi dan rase sikit-sikit manis ....
yang belimbing tu tak de rase sgt pun :) 
tapi khasiat dia bagus juga ...tu pasal saya buat 


then try buat nenas dan anggur .....o.k la sbb nenas kan mmg wangi 
harap dapat la nutrien, vitamin dan kebaikan dari buah-buahan ni 
nanti kalau rajin kita share resepi dan kebaikan infused water pulak ye ...



Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

PetakBunga said...

belimbing x pernah buat.
biasa timun, lemon, limau..yg ada kat rumah.
green epal sedap jugak..pernh minum kat hotel..

Nafira usof said...

share lah cara nak buatnye yer~ hehehe

adianiez AIDA said...

yes. share la resepi nyer.
aida lom pernah buat lagi :-)

ArELeEz said...

cer kasik resepi, meh!

Fazleyatul Aini said...

orange/lemon tu mungkin kene buang kulit baru tak pahit kot