Makanan

Bismillah

o.k hari ni dah tak ada gambar bunga ye .....
rasa macam kekurangan pulak tak letak gambar makanan da seminggu ni  ...ahhahaha
jadi jom la letak ....walaupun makanan yang biasa-biasa saje :P 

sejak last week saya tak tau kenapa macam teringin je nak makan megi goreng sendiri 
ha......bukan megi goreng mamak tau :P 
tak pakai perencah megi pun ...goreng ngan cili, kicap sikit , telur ...
pergh ....puas hati :) 
#kesianmasakmegigorengjepunnakkecoh -___-"

 pastu ade baby tomato taburkan je 
sedap pedas-masam-masin sikit ....hahahha poyo je cakap sedap ...
maksud saya bukan la saya masak sedap ...tapi 
sedap la kat tekak saya ni ...

 ni megi goreng  saya masak jugak .....
tapi saya lebih sukakan yang kat atas tu 
yang ni kering sikit ....


 tak ingat bila .....tapi makan malam ni ...
goreng nasi ...goreng bodoh-bodoh je ..
pastu makan ngan telur mata dan nugget ....
cukup la untuk makan malam 


nasi goreng kampung versi saya ..simple je ..tak de nak sayuir bagai 
pastu makan ngan sambal hijau dan air oren tropicana twister  ...
haishh...nikmat jugak 


breakfast hari selasa lepas....
roti arab ni makan ngan kari ikan ...sedap oi...makan masa panas-panas 
murah pulak tu ..
dua ketoi ni baru RM2.00...
tapi tu yang dalam gamabr bukan kari ikan ...yang tu makan ngan capati 
kari ayam dan capati RM 3.50....


Sekian.

4 comments:

Fazleyatul Aini said...

saya suka megi goreng simple cenggitu. pecah telur je nyams

Nafira usof said...

2 nasi goreng simple tuh menggiurkan betol lah.. kalo ade kopok keping lagiii sedap! *telan ailio~

idzwa kamaruddin said...

amboiii sedap nyer!

Sara Lynn said...

saya kalau update N3 makanan, rasanya muntah kot org nk baca dan tgk.. wakakakakkaa