TOPGIRL pilihan hati


Bismillah ...

Salam Jumaat semua....Semoga kita semua sentiasa dalam keberkatan nya 
hari ni saya nak share ngan korang sebuah website menjual pakaian yang menjadi kegemaran saya 
serius saya memang puas hati shopping kat sini :) 
cewah...sebenarnya bukan shopping kat kedai ye kawan-kawan
ni shopping online..klik-klik sampai terus kepada anda 

dulu saya ade masalah untuk membeli baju di kedai 
sebab kebanyakkan kedai jual baju semua size patung yang rampng-ramping je -___-"
jadi bila sarung walaupun tulis size XL still rase sendat 
down jugak la ...tapi makan tetap makan ..hahhahaha

tapi sekarang saya lebih gembira kerana saya boleh beli baju yang cantik dan sopan disini 
kalau tak percaya cuba lihat di website TOPGIRL ni 




benda same je tapi sebab teruja kita letak banyak kali sikit...hahahhaha 
sekarang jom tengok apa yang ada kat situ..
ha...tp ni bkn just yg size besar je utk yg kecil molek pun ade size :) 
ha..lepas ni korang boleh pergi kerja dengan suit ni :) 
kan nampak lebih bergaya dan kemas ...nampak la korporat 
yang penting  harga sangat berpatutan 

 dekat situ juga ade seluar.....
dan seluar ni selesa! saya dah beli 4 helai ...
ade banyak juga pilihan warna ...

 ni antara blouse yang ada ...
saya kan dah nak masuk 3 series ....so baju pun tak kan masih nak ber T-Shirt 
macam zaman muda-muda ....sekali-sekala kena la pakai blouse macam ni 
lebih selesa dan sopan :) 
 baju ni boleh pakai pergi pejabat juga ..

 blazer pun ade dijual ...
yang jual dalam bentuk suit ade yang single piece pun ade ...
pilih jgn tak pilih :P 
 kepada peminat dress....boleh juga lihat di website topgirl 
tapi pilihan masih belum banyak lagi ...

perkhidmatan mereka memang tip-top
semalam order , keesokan harinya dah sampai kepada anda ...
selama saya beli barang disitu belum pernah sampai lambat  

dan pernah berlaku satu insiden ...saya tersalah pilih size baju 
masa saya dah bayar baru perasan...
memang cuak juga lah..tapi nak buat macam mana salah sendiri 
mula-mula saya rase tak pe lah kalau kecil boleh la bagi mak atau kakak sy ...
tapi saya suke kan baju tu ...saya nak 
jadi saya mencuba nasib 
dengan email kepada mereka melalui email yang ditulis di dalam website tersebut 
masa dah email - serius tanpa mengharapkan apa-apa sebenarnya 
sebab saya merasakan mereka tentu sibuk dan sempat kah melayan email saya 
dan ini adalah kecuaian saya sendiri -___-" 

tapi sangkaan saya tu tak benar rupanya ...
pihak pengurusan TOPGIRL telah membalas email saya ...
kagum o.k... berterima kasih sangat-sangat -sangat -sangat :) 
dan baju yang saya terima memang size yang saya minta tukar 
seronok rase nak lompat bintang ...hahahhaha 

 nilah email yang saya hantarkan kepada mereka 
dan yang telah sudi melayan email saya ialah  Alexander Tee ...thank you so much 


very friendly o.k... terus rase nak shopping lagi ...hahhahaha
so kalau korang shopping online ... salah pilih size atau ade masalah lain 
jangan susah hati ..email kan kepada diorang 
Insha Allah anda akan mendapat layanan yang baik dari mereka 

Eh! tapi ni bukan hasutan ye untuk membeli-belah secara online :) 
saya cuma berkongsi yang baik dengan kamu-kamu yang saya sayang 

Sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

idzwa kamaruddin said...

haaa nangiss nangisss sebab cantikkk

Fazleyatul Aini said...

kalau masuk top girl selalu rambang mata
suka skirt dia. cantik2 dan banyak kaler
rasa gigirl je hahaha
tak pernah lagi on9 top girl
sebab kat aeon bandaraya ada
hihi

Nafira usof said...

terima kasih atas perkonsian website itu.. nak cuba usha jugak lah.. hehehe.

Kalos service bagus kita memang x sayang nak pomot free kan. zura pon pernah ade masalah dgn pembelian dengan Lazada.com. alhamdulillah.. terbaik jugak service dorang!

ArELeEz said...

free2 kang nak trejah jugaklah. mane tau ade yg b'kenan di hati. tq, ek sbb sharing.