Festival Bunga & Taman, Putrajaya 2014

Bismillah ....

o.k untuk menambah keterujaan anda untuk pergi melawat Floria 
jom tengok gambar ni ....memang best la pendek kata ...
tapi jangan pergi tengahari tau ...panas gile...
pergi lah waktu petang atau awal pagi sikit ...nak-nak yang nak bawa baby 
atau anak-anak kecil...kesian sebab panas sgt 


ni alam flora punya ...diorang ni dok jamming pakai tong-tong kitar semula 
masa saya lalu... dia dok test bunyi ...so tak tau lah hasil gabungan bunyi tu 
kebaboommm atau tidak..

 haaaaaa.... yang ni pun menarik pada saya ...
gigih betul diorang susun botol-botol sampai terhasil bumbung yang macam ni 
ramai orang kat sini..so tak boleh nak snap gambar banyak 
tu yang berwarna-warni tu botol ye kawan-kawan :) 

 konsep taman tahun ni ade macam bercampur aduk sikit 
sebab kat sini ada juga sayur-sayuran yang diorang gunakan 
kat atas tu macam-macam ade ...sayur bayam la...sawi la ...cili , limau kasturi ...
yang bawah pula ade terung :) 
 konsep lain yang ada konsep wedding....
so siap ayang nak ambil idea creative ni ...sila la pergi melawat 
photobooth dia cantik ...
tapi ramai manusia so snap sikit jela...
 haaa...kelass ko kalau buat laluan ke pelamin macam ni 
tapi konsep kena garden la kot? 
dengan meja makan fresh flower macam tu ..haishhh 
memang wedding of the year la ..hihihi
 ha..masa ni dah nak keluar dari taman yang first tu ...
lepas ni kita pergi tapak jualan pula ....

sambungan di tapak jualan ye :) 

Sekian 

3 comments:

Nafira usof said...

Nampak menarik jugak karnival nih ya!boleh cuci mata tengok bunga2. tapi bumbung dr botol tuh sangat mengujakan! kagum pada yang membuatnye..:)

ArELeEz said...

kayu balak tu pun buleh jd seni utk org yg mmg b'seni. hebak!

Nora Karim said...

Botol2 tu kalau kreatif mmg boleh jadi macam2!