Anggun Hotel, Seri Iskandar,Perak

Bismillah.....

hari ni nak share sebuah hotel baru yang terdapat di Seri Iskandar 
mungkin ada yang nak hantar adik ke anak ke masuk institusi pengajian tinggi kat Seri Iskandar, Perak 
boleh la cuba hotel ni ......

Sign board dia nampak menarik sebab nampak klasik kan kayu tu ....
Hotel ni masa saya singgah melawat bahagian bawah reception belum siap lagi ...
 nampak diorang renovate tu memang nice lah...

dalam bilik dia macam ni ....
dinding tu pakai nippon paint yang memento tu rasenya ...
nampak macam tekstur macam tu ...


ada seketui painting atas bed hihi....
lampu dia pun klasik o.k...pakai jar tu pastu just pasang lampu ecosave led lights tu 
creative o.k ! 

 Meja vintage ....pintu bilik air pun..haha 
macam klasik je rasa bila tgk bilik dia 


ni bilik air dia.....
ada berus gigi sekali dia bagi ..bagus... 
jarang kot jumpa hotel bagi berus gigi 
shower gel...shampoo siap bagi dua setiap jenis....

antara Institusi Pengajian Tinggi yang terdapat dekat kawasan tersebut ialah : 

 1. Universiti Teknologi Petronas, Bandar Seri Iskandar, 
 31750 Tronoh, Perak Darul Ridzuan.
 www.utp.edu.my 05-368 8000

 2. Universiti Teknologi Mara, 
Kampus Seri Iskandar,
 32610 Bandar Baru Seri Iskandar,
 Perak Darul Ridzuan. 
www.perak.uitm.edu.my 05-374 2000

 3. Kolej Profesional Mara, KPM Seri Iskandar,
 Lot PT No.2635, Bandar Seri Iskandar, 
32600 Bota, Perak Darul Ridzuan. 
www.mara.gov.my 05-371 1045

 4. Institut Kemahiran Belia Negara,
 IKBN Seri Iskandar, 32600 Bota, 
Perak Darul Ridzuan. 
www.ikbnsi.edu.my 05-3711300 

5. Kolej Komuniti Pasir Salak, 
Jalan Lebuh Paduka,
 Changkat Lada, 36800 Kampung Gajah, 
Perak Darul Ridzuan. 
www.kkpsa.edu.my 05-655 2300

 6. Pusat Giat Mara, Kg. Tok Paduka Raja,
 36800 Kg. Gajah, Perak Darul Ridzuan. 
www.giatmara.edu.my 05-631 8000 

7. Institut Bina Semangat, 
Pengurus Institut Dato Sagor Kg. Gajah, 
 Jalan Tanjung Tualang, 
 36800 Kg. Gajah, Perak Darul Ridzuan.
 05-631 1980

 8. Pusat Latihan FELCRA Seberang Perak, 
Bandar Seberang Perak,
 36800 Kampung Gajah, Perak Darul Ridzuan. 
www.plfsp.com.my 05-655 1809 

9. Pusat Latihan UiTM Perak, Sg. Galah, 
36800 Kampung Gajah, 
 Perak Darul Ridzuan.
 www.uitm.edu.my 05-361 6200



tu je pun nak share ngan korang 

o.k sebab ramai yang tanya harga macam saya ada share ngan hotel ni
atau saya buat iklan berbayar ? tak ye ...saya buat post ni suka-suka je
without any profit!
disini saya sertakan FB Anggun hotel tersebut ...
jangan malas-malas ye. pi cek kat FB hotel tersebut

rate masa saya menginap kat sini promotion rate
tak sama ngan rate biasa .....

sekali lagi FB Anggun Hotel 

FB Anggun Hotel 
FB Anggun Hotel 

sekian.


9 comments:

adianiez AIDA said...

cantik !!!!
nampak selesa...

Unknown said...

Harga brape ye??

balqis Ain said...

Harga brape ye??

afiqah akarim said...

sehari berapa?

afiqah akarim said...

sehari berapa?

Anonymous said...

Post paling x lengkap. Harge x sebut. .lol

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Anonymous harga saya tak letak sebab masa saya masuk tu harga promosi....harga sebenar saya tak tau nak tau detail boleh call atau tengok dekat FB https://www.facebook.com/Anggun.hotel/?fref=ts

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@afiqah akarim boleh tengok di FB hotel tersebut https://www.facebook.com/Anggun.hotel/?fref=ts

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Unknown https://www.facebook.com/Anggun.hotel/?fref=ts