The Best Cat shop ever ! Dewi Petshop


Bismillah.....

Sejak mula pelihara kucing ....kami selalu la muncul kat pet shop ni 
jumpa petshop ni pun bila sy google ..sekali tengok...laaaaaaaaaaa...dokek bebeno...
senang ..tak payah nak pergi cari jauh-jauh 

Kenapa saya suke kesini : 

1. Dekat je dengan rumah 
2. Sebab barang dan makanan kucing kat sini murah 
3. ada makanan kucing repack yang berbaloi-baloi 
4. Owner Petshop yang peramah dan senang nak minta advice 
5. Banyak pilihan barang atau jenama makanan kucing yang premium dan super premium 
6. Ubat-ubatan kucing pun banyak 
7.Milik bumiputra 
8. sebab ada 2 branch yang dekat saya nak pergi 
9. buka sampai malam jadi balik kerja pun boleh pergi sana 
10. kawasan yang strategik

haaaaa.....nasib la kalau reason tu berulang-ulang 
gigih dah rasenya cari sampai 10 reason..ekekkeke


rambang mata bila masuk kedai ni .....
ko nak makanan berjenis-jenis jenama....ko nak cat litter macam-macam ada ..
pallet ada, pasir ada kristal pun ada 
rumput  pet grass ada
ko nak loceng ada, nak bekas isi makanan ada ...
nak mainan kucing cat it ada ....dan macam-macam la....
all about cat is here ;) 


wet food nyums..nyumss.....kalau datang misti paling koman la bak kata orang kedah 
misti beli wet food ni...4 tin RM 10.00 saya selalu beli  brand fussie cat 
brand royale yang mahai tu pun boleh bli kat sini 3 tin RM 10.00...murahhhhhhhh 


kalau nak pergi sana tak tau jalan ...
atau nak tau buka ke tidak boleh contact number seperti yang terdapat  diatas 
no worries diorang o.k.....so friendly ;) 



yang ni PJCC Branch
Waze je Metrowelath PJCC misti jumpa sebab sebelah tu je 

Diorang pun ada Boarding pet 
Hotel Kucing...nak tau detail lawat la FB diorang 
macam-macam info ada kat situ


Ha yang ni yang selalu saya pergi 
lokasi nya dekat Centrio Pantai Hillpark .....

Sekian...



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

dewi petshop said...

hi dear.. thx so much cecite pasal kedai kitorg... appreciate it so much <3 <3 love u lah.. jenjalan kat blog2 tetibe nmpk.. eh.. ade org story pasal dewi pet shop ar.. ekekekkekeke... thx taw <3 <3 moga sentiasa dimurahkan rezeki mama2 bulus semua...

mawar_berduri said...

@dewi petshophihihihi....saya dah regular customer kat kedai cik...thanks sbb buka kedai tu sbb mudahkan saya..hihihihi..xoxoxo