Boat Noodles, Publika

Bismillah....

dah banyak kali jugak sebenarnya berlayar di Boat Noodles ni..haha
tapi hari ni baru la sampai turn update pasal Boat Noodles
tempat ni dokek yo dongan Ofis den....
tu pasal boleh pergi dua -tiga kali ...
Nija kalau baca entry ni jom makan boat noodles...
bring your  son and wife together ;)

alamat :
Boat Noodles
Lot 30a, Block C5, G3,
 Publika Shopping Gallery
Kuala Lumpur, Malaysia


Ops..sorry K.Ana tengah kusyuk makan  awok sibuk nak snap gambo..ekeke
sedap oii menda alah ni ...bisa ketagihan donggg ...-_____-"
tapi harganya yang nampak macam murah tapi sebenarnya tak! 
sebab makan satu bowl baru lekat celah gigi ...hahha  

kalau nak puas hati makan la 5 bowl 
cer kau kira tengok? murah ke? 

1 Bowl = RM 1.90
5 Bowl = RM 9.50

pastu air dia yang super lazatipah tu? ko mampu nak tengok je?
eh idok laa..sedap nak pitam air dia ...serius ...
sedut..slurrrppp...sluurrrrppp..tengok-tengok dah setengah cup 

cer try ...teh ais dia warna dah nak macam carrot susu tapi sedap oiiiiiii
pastu air hijau susu tu green tea ...dan satu lagi coffee memang terbaik boboboi! 



ni ta ingat kali keberapa pi sana......
kena pergi awal tau kalau lunch hour ..orang ramai ...kna Q
bukan ko nampak meja kosong ley terus duduk ...kena Q ! 

pada yang was-was tu ada sijil halal ....
dah habis makan jangan malas-malas ..
bangun pg bayar kat kaunter nun ...
ekekekek....

sekian. 

1 comment:

Fazleyatul Aini said...

nasib baik xde kat melaka kalau tak laju je nak p hihi