Puan Kay Birthday

Bismillah.....

Entry Birthday lagi ye....saya nak simpan buat kenangan dalam blog ni 
so jom lah update laju-laju :P 

ni Our Big boss yang sgt baikkkkkkkkkkkk 
cantikkkkk luar dan dalam ye ...;) she's more to motherly boss 
sangat memahami dan sangat sporting 
Puan Kay ni bos Linda ....untunggggg la org tu kan ..hahhaha 

 Tarikh celebrate 25 Mei 2015
Tarikh lahir Puan ler tu 
hihi..last kami celebrate Birthday Puan 25 Mei 2012 
lepas tu tak perasan sbb birthday Puan jatuh hari cuti 

Hari isnin tu Puan kay berbesar hati nak belanja kami makan nasi lemak ayam
so kami just buat surprise cake jela......

 ice cream cake BR ......
sedappp....alahai tapi mahai sikit la 

 kad hasil kerja keras PA kesayangan :P ppppffftttt 
si Linda ler orang nya 
yang black cat tu my wish for big boss 
linda harusss la yang cute cat ada reben atas kepala tu ...hahha 
girlishhh la sgt kheennn 

 hari selasa tu ada la buat farewell kat ofis bawah 
jadi buat sekali lagi celebrate birthday combine ramai-ramai 

pergh..sate tu...
sate tu mmg sedap...
sedapppp ulang 2-3 kali kau sedapnya ...hahahhaha
besar dan tebal isinya 
nyummssss......
motif share pic celebrate kali kedua ni pun pasal sate tu la..hahahha
sebab jarang kami buat farewell makan sate ...hihi
raya je selalu order sate ....


so kena abadikan kat sini farewell makan sate..ceittttt! kakakkakakka


Sekian 

1 comment:

Sara Lynn said...

hepiiiii besday puan K!