Yoga Laughter Theraphy

Bismillah....

Syukur tak sangka juga pada asalnya cuma nak happy attend course 
sebab bila bos ada susah nak attend apa-apa course ...
kebetulan tarikh buat program Yoga Laughter Therapy ni my bos not around 
apa lagi terus daftar nama untuk join ... 

sekali bila dah join dapat international certificate 
sijil yang disahkan oleh founder Yoga Laughter Therapy

Ini adalah orang yang bertanggungjawab mengajar dan memberikan ilmu kepada kami 
terima kasih diatas ilmu dari Dr.Norza dan Dr.Raja
banyak yang saya pelajari dan boleh adapt ke dalam kehidupan seharian .. 
paling saya suke buat sekarang ialah GIBBERISH....hahhahahha

masa ni tengah buat aktiviti dalam kumpulan...
saya yang pakai baju hijau + brown tu....
kelakar asyik gelak je sepanjang kursus 
happy berpeluh-peluh...hahaha 

habis je kursus saya tak nak ketinggalan untuk bergambar dengan dua orang Doktor ni 
cepat-cepat cakap nak ambil gambar same..cheese ..hihi
nasib Linda ada tolong snap kan pic :P 

kami berdua adalah antara Yoga laughter Therapy members
tahukah anda ...bila anda ketawa ...hormon Endorphin akan dirembeskan ?
dan tahukan anda walaupun anda ketawa dibuat-buat (fake laugh) 
badan kita tak boleh membezakannya....ianya tetap mendatangkan kebaikan kepada kita 
Hormon Endorphin ialah Hormon yang dirembeskan membuatkan kita rasa tenang, 
dan ianya baik untuk kesihatan kita. 

Yoga laughter Therapy ni ialah gabungan antara ketawa dan senaman 
bila kita ketawa selama satu minit bersamaan dengan 30 minit jogging!!! 
tapi pastikan anda buat dalam kumpulan 
kalau buat sorang-sorang orang cakap awok ta siuman pulak ...hihihihihi

ha..ini lah sijil saya yang telah ditandatangani oleh Dr.Madan Kataria 
khas diterbangkan dari India ;) 



Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Anonymous said...

Very Good Very good Yeah.....grurguskkka gabiskobush bushhh krukkkuk krukkannnn pehhhwwwrrr kebabommmmm (maksudnya: Cerita Dr. N n Dr. R ada dalam Berita Harian 5 Jun 2015 tika dia buat Laughter Yoga dan Law of Attraction dgn Polis...)

Tahniah
Psycheupp

nak tau cari kat fb :)

mawar_berduri said...

@Anonymous Ala...segannya saya Dr.Norza baca blog picisan saya ni.. ;)....terima kasih banyak atas ilmu yang doktor berikan kpd kami.....

Sara Lynn said...

HOHOHOHO!! =D

ArELeEz said...

ok, fine. nak ajak oppa kite gelak2 lah lps iftar kang. klu ajak skang, mau kene sekeh sbb perut tgh rancak b'dondang sayang. ha3..