Sahur

Bismillah.....

haritu cerita pasal lauk berbuka....
so lawan berbuka haruslah bersahur kan? saya sahur makan simple-simple juga
menu wajib ialah ikan masin dan telur mata....
bila ada rasa masin ika masin tu baru lah menaikkan selera sikit 

 kangsung goreng ni pun benda simple
siapkan bahan hujung minggu time nk masak 
ley campak-campak je...
ayam goreng kunyit.....
masa sahur kalau bahan dia lebih kurang sama itu adalah mudah ..hahah
jadi ayam kunyit kita makan kering je kan 
so untuk kuah kita buat la ayam paprik

amatur gini lahhhh...masak cincai-cincai je 
asalkan perut tak lapar o.k la 
ada tenaga nak berpuasa 
alhamdulillah ........

sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

BaTiK_PiNk said...

Cik Ros dah tak shake lagi ke? Yani dah terbiasa minum shake waktu sahur, dah tak boleh terima tekak makan nasi dah....alhamdulillah masih bertenaga sampai petang kalau shake.

Nafira usof said...

saya pon lebih suka yang simple2 jer time sahur.
kadang2 1 lauk jer.. sayur pon x de.. hehehe

ArELeEz said...

less is more. sumpah, xtipu!

Bunda a.k.a KN said...

Sahur simple2 pun asalkan jalan... sebab masa berbuka dah berat dah kan...

Bunda suka telo mata n ikan masin tu...