"Sanah helwah sakinah mawaddah barakah warahmah" Ajib

 Bismillah.......

Banyak juga sambutan Birthday yang kami buat 
tapi buat kecil-kecilan jelah...
yang ni nak update pasal Birthday Razif a.k.a Ajib 

"Sanah helwah sakinah mawaddah barakah warahmah"

kami bercadang tak nak la buat kat ofis
sebab dah bosan kot asyik buat kat ofis je....jadi kami pilih buat dekat D'Arab Cafe 

kalau nak tau price makanan kat situ ni ha saya snap kan ...
kot la dapat membantu ..huhuhuh 

nyumss.....tengok pic ni telan ailio o.k 
sebab nasi Arab kat D'Arab cafe ni memang sedap! 
rasa dia telah ditambah elemen-elemen Asia ..sedap hokey 

Birthday boy dah smpai baru nak pasang lilin..hahha
pasang awal pun buat cair lilin je kan ...
tak pe lah ...tapi bukan yang pasangkan lilin tu 
yang tu BFF dia...Ajib yang belakang baju biru lengan hijau tu ...

 sedap kek ni ..Thanks K.Ana belikan kek 
kek from Berrys
 Allah Selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu ...Allah selamatkan Ajib ..bla..bla..bla
cepat make wish ....cewah 
itu pasal pejam mata ..keh..keh...keh... :P 


o.k lah jom snap gambar di hari Ajib was born ..hahhaha 
"Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, 
dipermudahkan segala urusan dan sentiasa diberkati Allah" amin 


Sekian 

No comments:

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...