Cerita MAKAN!

Bismillah.......

Pagi-pagi ni sesape yang belum b'fast saya belanja ye..
tapi belanja gambar makanan jela..hahha menaikkan sslera sikit :P 
hahhaha....kalau ada yang buat puasa ganti....maap kan saya 
tapi pagi lagi o.k la kan ? 

 ni makan masa kursus Komputer.....
kursus untuk exam..tapi tak tau la boleh lulus ke tak ! 
-_________-" femalas nak study kalau lulus tu nasib lah tu ....hahahha

 kursus 2 hari jadi belanja pic makan tengahari untuk 2 hari ...ekeke
nampak beno modal nk update blog tak de :P 
gulpp....tengok nasi ala-ala nasi arab ni telan ailio balik...
sedap..nasi badam rase lemak-lemak ...haishhhhh 

haaaaaa..... ni nutella cheese cake Ajib...
sedapppp .....tapi 'p' dikurangkan sikit sebab saya tak boleh makan banyak..manehh :P 
hahhaha

Ha..tengok tu gambar slice of cake tu ...
nampak yummylicious kan ? 
elok je bila potong ..untung saya dikelilingi Ofismate yang pandai masak dan rajin buat makan-makan 
hahhahaha....



Sekian. 

3 comments:

adianiez AIDA said...

sib baik aida x baca blog ni ptg tadi masa tgh lapar.
ni dah tgh mlm, kenyang.
apapun kek tu amat cantik la :)

LYAfrina said...

yummm...
semua sedap2

ArELeEz said...

cuci mata abis nih! aumm2..!