Jamuan sambut Ramadhan

Bismillah ...

Jumaat 20 Julai 2012 kami telah mengadakan Jamua kecil-kecilan
untuk menyambut kedatangan bulan yang penuh dengan Kemuliaan ...

Menu utama ialah : Mee Kari dan set lontong
Menu lain : Sardin roll yang sedap :) , puding jagung yang mabelesss...
Buah-buahan yang fresh dan Naget goreng yang paling laris..

mane tak laris ..letak kejap je dah tinggal bekas je ..hahhaa...
padahal tak de bebudak pun ...semua dah mak ayah kakak abg budak punn ....


Mee kari tu best jugak ..banyak ramuan kat dalam ...
tapi tak boleh lawan la Mee kari kegemaran Tn.John
ada ayam, ada telur rebus, ada kerang juga fish ball :)
menu utama ni tajaan our boss En.Azmir .....

buah Dragon fruit tu warna nya ..
huh!! memang menarik tertarik kau memang debommm
masa potong buah tu lekat warna buah tu kat tangan ...
susah jugak nak ilangkan ...
Buah-buahan dan minuman (air Tea O dan air oren ) tu
tajaan Pn. Johanna pun our boss


Ni para tetamu jemputan yang sudi hadir ...
mereka jugak la yang menyerang naget tu ..hihihihi
actually diorang pun ade buat jamuan kecil-kecilan kat bawah ...
dan kebetulan main menu pun sama....jadi utk tidak menghampakan kami ..
diorang naik atas jugak ...tapi tak de la makan sangat ..tu yang naget je jadik idaman kalbu..:)

dari belakang : Pn.Johanna, En.Aizul. Pn.Nida, Pn.Emmylia, Linda dan sayaaaa!!
yang tereksaited disitu Ngeeeeeeeeee :P
terima lah pose istimewa dari kami yang bertajuk
"Sardine roll terbaek dari ladang" hihihihihi
Ni hasil air tangan Pn.Aizan...sedappppp

untuk tak menghampakan semua....
terimalah pose yang paling istimewa dari Tuan Blog :-O OMG ...hahahha
ni hasil candid -mandid dan pose eksaited bersama Sardine roll ...


Sekian .

Eh....Maaf la kalau terliur ni bukan niat nak bagi terliur ..
cuma terlambat update saje ...#malas+mengantuk :P


8 comments:

cheqna said...

sdap pulak sardin roll tu =)

Lya Colours said...

tak suka makan buah naga tu. tak tau la ngape. hehe

CuTeMiUt78 said...

perghhhh.. memang mengliurkan.. nak2 tgk buah2 yg segar tu di tgh panas terik ni

Maiyah said...

salam..

suke sardin2 ni
sronok mkn rmai2 kansss ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqnamemang sedap..tak tipu :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours yeke? manis dan sedap tau ..ish2 rugi2..:P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@CuTeMiUt78tula...biasa la kak bila puasa nampak yang sejuk , segar trase terliur :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@MaiyahWa'salam, haah..makan ramai rase meriah je ....happy :)