Jualan Gudang Pensonic

Bismillah ....

Petang Jumaat lepas balik je dari Office singgah la kejap rumah Ayah ..
pastu mak cakap Pensonic ade buat Jualan Gudang ....
tapi jumaat tu dah petangg...takkan nak pegi petang tu jugakkan ? #Gelojohssnyerr
jadinya pagi-pagi Sabtu kitorang pun pegi lah sane......

sampai kat depan kilang Pensonic tu jam 9.30 pagi ...
rupenya terawallll....bukak kol 10.00...eksaited bebeno rupanya ..hahha
jadi bertenggek la tunggu tepi jalan tu dulu setengah jam ...

tengok lagi 3 minit nak jam 10.00...
terus cegat tunggu depan gate ... :P eh..bukan kitorang je yang awal...
ramai tau ummat manusia yang dah tunggu ...
tau tak ..ade tu yang datang dalam 9.45...ngan konfiden trus masuk kat gate tu ..
pastu tak pasal-pasal kna halau ngan pak guard ..hihihi :P
yappedaaa...takkan la nampak kitorang ramai yang bertenggek kat tepi jalan tu sesuka
je duduk kat situ cuci mata ... tak nak masuk dalam ... hihihi

hasil rembatan kami ...
Sebuah oven idaman ...hihihi dan sebuah peti television 29 inci yang Tn.John belikan untuk mak ayah nya ..:)
kebetulan plak TV kat umah diorang rosak masa hari khamis tu ....
mmm....TV kat umah mak ayah kat kampung pun rosakk...
tapi nak belikan jauh plak ... jadi bagi duit jelah soh ayah pi blikan ... :(

tapi kan..seriously beli barang waktu jualan gudang cenggini mmg berbaloi2
murah sgt .....bli dua barang ni tak sampai pun RM350?
see.....murahkan ?

Pensonic ni selalu gak buat Jualan Gudang ...:)
tahun lepas dia buat kitorang beli Radio, Kipas Dapur, Kipas Angin, Kipas dinding ,
ehhh..macam-macam la ... hihihi Berbaloi-baloi ...
nak share kat blog ni bila tarikh diorang wat Jualan Gudang pun tau dah hari Jumaat ..
Next time kalau tau awal i will announce here o.k



Wassalam....

9 comments:

Lya Colours said...

wahh dah ada oven ni bleh la main baking2 cake, buah kuih raya. dah nak start pose ni. macam2 menu boleh buat. wah saya plak excited. haha

NaNa said...

hahaha cepat je ko kan hehehe..
ok la utk buat kuih raya nanti...
aku ada 2 oven pun 1 dh bg family kt kg..tp tu hadiah lg x kuar duit hahaha.... :p

alinac lover said...

wah! syok shopping

ArELeEz said...

aah. silalah share tarikhnye. mane tau, ade rezeki, leez menerjah gak. he3..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours tulah gigih ni ...carik resepi mau buat kek ..:P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@NaNa ala...knape tak bagi hadiah kat aku je kalau dah ada 2... ko ni kannnn? ish2...anyway aku pun dah ade ritu tapi oven umah mak mertua aku rosak jadi dia pinjam...lastly aku cakap bagi jelah trus kat mak...snang dia nak baked pape

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@alinac lover hihi..shppoing skali skala...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEz Insyaallah kalau dapat tau awal nanti saya share kan ye :)

Man Siakap said...

bila la ada lg mcm ni hehehe