Semua tentang raya

Bismillah...

saje nak bagitau ...:P

Baju raya
tak beli lagi , tak tau nak pakai warna apa tahun ni

Balik Raya
tak tau lagi nak balik mana dulu tahun ni ... tapi dengar ura-ura dari tuan
John ..tahun ni kena raya kat KL dulu .... pastu baru balik Perak
...wuwuwuwuwuw :,( ..mau tak lena tido malam raya nanti ...
ape boleh buat ...tempat isteri kan disisi suami ...huk..huk ..redha je lah ...

Kuih Raya
Kuih raya dah tempah beberapa jenis , kuih tart gulung, tart cermai , belinja flakes, almond slice,....pastu rempeyek , chocolate crunchy ape ntah ...tak ingat !!...apesal boleh lupa? rase tak de pulak makan semut ..haiyak.. :P
...eh..dah banyak rupanya ... o.k stop order ..dah banyak dahh =_='


Lagu Raya
Ringtone belum tukar lagi , belum download lagu raya lagi dan selama 11 hari puasa dah 2 kali dengar lagu raya kat pasaraya

Duit Raya
tak tukar pun lagi... dapat bonus nanti lah baru nak tukar :P

Kad Raya

dah lama tak dapat kad raya , masa muda remaja dulu ade jugak dapat kad raya dari kawan-kawan dan boyfriend2 ..opsss...hahahahah

Jalan Raya
hari-hari sesak...haish ..kenapa la saya perlu duduk kat KL yang jem ni ..huhu

Hantu Raya
sekarang kena ikat ...bulan ramadhan kan?
tak pernah jumpa seumur hidup dan harap takkan jumpa pun seumur hidup ..

Eh..motif letak gambar sup ni ?
saje nak bagitau jugak dah 3 hari saya berbuka puasa makan sup ...
baru rase berselera sikit nak makan ...huhu


sekian cerita raya saya
baru 11 hari puasa dah sibuk nak cerita pasal rayaaa..Ngeeeeeeee



6 comments:

cheqna said...

duit raya-done
baju raya- belum
kuih raya-pun belum
hahahahaha
eh eh besh plak nampak mee sup tu..

~AmyLiana86~ said...

bestnyer kalau dpt makan sup tu..hehe

SURIA AMANDA said...

semua belum...huhu...protes sbb xde bonus dan gaji x dpt awal...huhu...

Lya Colours said...

nak buat list jugak la nanti
. hehe

LYAfrina said...

hehe..kisah raya...
lya xpnh pon tuko ringtone hp kalo time raya ke.. guna hok supe tule je..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

eh cmane leh terbeli kuih raya seawal dari baju raya?? huhuu