2nd visit to KLIMS 2013

Bismillah....

Hoish..tak menahan la pergi sampai dua kali kan ...
tapi sebab dah ade rezeki nak pergi kali kedua..memang seronok lah kan ...

Bos bagi tiket free ..yeay..hihi Thanks ya Encik ...
elok sangat la ...hari tu pergi Tn. John ade benda yang dia teringin ...
asyik pegang letak-pegang letak ... kesian jugak ...lama dia dia dok membelek barang tu ...
tapi saya tak de la tanya nak beli ke idok ... saje tak nak tanya ...hahhahaha
kalau tanya karang dah tau da jawapan dia misti la nak beli kannnnnnn .....
jadi buat-buattak nampak la ....
pastu masa dah habis round semua hall ...kita boleh revisited ...
boleh dia nak revisited balik sebab nak beli benda tu ...??? 

Heekkk ...Of course la saya tak nakkkkk...nak tercabut kaki dah  nak patah balik ?
sorryyy ....no...lagipun dah malam ... 

ni kira memang rezeki dia la kan ...
dapat pulak tiket free .....
dah tau dah ..ni misti bila pergi laju je dia akan pergi beli benda tu ..hahhaha ...
baiklah ..fine! 


tu tengok paper bag kat tangan tu ...
dah beli barang baru la nak bergambar ..ekekekkekeke
basikal idaman Qalbu ....
tapi nak beli? dalam mimpi jelahhhh ...huhu mahalllll 


masa second visit tu ...ade ramai artis ..mungkin diorang memang dijemput rasenya 
ade Khir Rahman ....Ade Atilia ..ade Dinas Mokhtar ...
ade yang lain jugak..tapi tak nampak sebab malas nak pergi dekat ...
snap pic dari jauh je la... 

o.k ... ade keje sikit ...nanti saya bagitau ape benda yang Tn.John beli tu ye .. huhuhu
Sekian . 

1 comment:

ArELeEz said...

yg dress up cam stewrdess tu atilia ke?

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...