Mechanix gloves !


Bismillah....


Rentetan daripada entry ni 
benda yang Tn.John beli tu ialah Glove....
Glove je pun..ekekeke.... glove dia nak pakai ride 


tengok punya khusyuk dia menelek satu per satu glove yang ada kat situ ...

Pastu dia pilih yang ni ....
deal la ngan amoi booth tu ...
pastu amoi tu siap dah ambik yang baru size yang dia nak sume...
Sekali .......tak nak ??? ...
nampak ganas sgt pulak katanya
ekekekeke...

pastu amoi tu malas da nak layan dia soh kawan dia pulak...
"Bro pulak kasik layan ini Bro"
pastu dia pilih yang macam ni ...
pastu dia tanya saya pulak mana yang cantik? 
Heeekkk..... iolss is tasteless dengan benda-benda yang macam ni ..huhu
jadi pejam mata je saya cakap hitam itu menawan..hahhahaha
jadi dia terus beli yang hitam ...
ekekekekeke ..Good :p 
penat tau tunggu dia membeli sebegitu lama memilih ...
-_____-" 


dah beli sekali 'Bro' yang dok melayan Tn.John pilih tadi pergi ambik camera 
"o.k abang, kasi tolong mau ambik satu gambar boleh?"
ekekekekeke... jadi Tn.John cakap " o.k-o.k"... dia pun pose la..
saya snap pic dari tepi je... :P
mau nanti dia tengok balik gambar dalam camera dia...
dia akan ingat .."Oooo Ini customer banyak lama Oooo pilih balangg" 
hahahhaha


Masa Tn.John tengah snap pic saya yang ni ... 
ade sorang lelaki pakistan ke bangla ntah  lalu
dia tengok saya...dia senyum je?  
mau dalam hati dia cakap "banner gini pun tertarik ke nak snap pic" 
"punya banyak kereta mewah ...banner jugak jadi pilihan? hahhaha
ehh...... Biorrrr la...kite nak tunjuk bukti 
yang kite datang sini kali kedua pakai baju lain ...:P pppfffttt 
hari tu pakai baju kurung :P 


Sekian 




4 comments:

Fazleyatul Aini said...

haah nampak ganas jugak la glove tu

Nafira usof said...

hehehehe.. takpe.. blogger memang suka amik gambar. byk kali pon tak pe. kikikiki

Kesuma Angsana said...

menarik... done nuffnangx2 yer

ArELeEz said...

bangla yg dengki! abaikn.. yg penting posing maut! he3..