Happy Friendship

Bismillah 

hai ..selamat petang uolssss....
kat KL sekarang ni asal petang je nak hujan.....
mungkin dah sampai musim la tu kan ...

o.k... ni nak share gambar kitorang ...
gambar lama sebenarnya ...
lama nya 2 bulan lepas kan linda ? :P
tak pelah ....janji ade entry baru ....


Kek ni Linda yang orderkan ...
Happy Friendship........ Semoga berkekalan hendaknya....aminnn :)
(dah macam wish untuk orang baru kawen pulak) ekekekeke 
nampak sedap kan ?....
rase dia sedap..tapi awas! tak boleh makan selalu tau ...
cheese dia tu ..haishhhh ...bahayo! 
pastu caramel tu pun boleh tahan manehh....

see....dalam dia dah potong pun totally cheese ....
tengok pic ni telan ailio balik ...ahishhhhhh...kurusss puasa saya..
hahahhahaha....
kalau berminat nak order ley order kat sini
Ira Home Made Cakes

o.k lah 
nak share ni jugak 


sekian ... 

5 comments:

Doy said...

ros...meleleh kot caramel tu..terlioq aku..hahaha

adrianna syaz said...

Wah..sedapnya kek ni..nak kna try buat jgk ni :)

Fazleyatul Aini said...

tengok pon macam dapat tau manis huhu

Kesuma Angsana said...

pergh... terliur dah ni !

ArELeEz said...

cantik shawl.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...