Peliks

Bismillah....

Eh tajuk dah macam blog Maria Elena la pulak... huhu
tapi ni bukan cerita pasal blog dia.. tapi ni hah ...


Pelik dan menarik ... kat body kereta tu macam screen je ..huhu
macam-macam gambar kuar ...cantik ! 


Yang ni tak pelik pun....
sebab ni Golf Cut Model je pun ...
tapi sebab nampak pelik jugak la kereta yang boleh nampak rangka dalam dia kan....


hah..yang ni da macam kereta kaca ... 
boleh nampak enjin sume...
peliks o.k pppffftttt

ni Produa kan ? 
yang ni bukan kereta pun.... hiasan je kowt -____-"


yang ni motosikal ...eh...trishaw? eh...ehhh..
ntah la ape kebendanya ... ekekekek e
tapi rasenya more to motorcycle .....


O.k la nanti ade lagi entry KLIMS ni tau ... nak habis kan cecepat :P 

Sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

~AmyLiana86~ said...

mmg pelik... =)

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg pelik but menarik kan !

cheqna said...

mmg peliks..

ArELeEz said...

pelik tp, benar.. he3..