Original taste

Bismillah....

eh...bagus kan infused water ni ....
tetiba je cakap macam tu ? baru kejap tadi minum ...
terus rasa mesin-mesin dalam perut macam bekerja keras ...ekekekkeke 
lebih kurang macam iklan tuang minyak pelincir kat dalam enjin kete tu ...
masuk minyak dan-dan sumua  kompenen dalam enjin jadi laju ....
hahahahaha tak boley blah perumpamaannya 
ke sebab angin dalam perut tu pasal rase camtu ? 
confused makincik ..........
kalau yang tak tau ...Infused water ni 
bagus untuk meningkat metabolisme badan secara semulajadi ...
detox yang berkesan jugak ....
kalau nak tau details jangan malas sgt pegi google ..huhuhuhu :P 

first time saya tau tentang infused water ni baca kat blog ni 
pastu ade jugak sorang lagi blogger wat n3 gambar infused water ni :) 
 ..o.k lah...boleh minum ...
tak de lah rase pelik ke apa .....
rase Original bahan yang kita letak kat dalam air tu ....

yang baru saya minum tadi saya masukkan hirisan limau ...
Lebihan limau yang Linda bawak untuk farewell haritu ...


bukak laci ..eh...ade lagi dua biji la limau ...
o.k ..good ...lepas ni kita buat infused lagi lah ...
nak makan gitu je macam masam .... 
dah jadi infused water dia ade rase limau kelat-kelat sikit ...
tapi make sure cuci bersih dulu kulit dia tu tau ....
pastu baru potong ...

O.k .... Sekian . 


5 comments:

Fazleyatul Aini said...

baru tau pasal infused water ni

adrianna syaz said...

@Fazleyatul Aini jom kita buat air infused ni leya..hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Mmg elok.. sbb kt dh selalu makan minum manis kan. So dpt detoks mcm ni slh satu cara yg sihat

Kesuma Angsana said...

nak ken acuba juga lah.. done nuffnang yer

ArELeEz said...

apekah..?? br tau nih! cam best je.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...