Selamat Bersara Mak Yam

Bismillah....

Tetiba pagi-pagi macam ni teringat Mak Yam ...
Mak Yam dah bersara ...huhuhu ala..yang kitorang wat farewell haritu 
selalu pagi-pagi dia lah yang rajin cek air water dispenser ade ke tak ...
kat bilik air baldi ade ke tak...cebok ilang kemana
pasang cangkuk-cangkut nak wat cangkuk tudung masa wuduk...
pastu kalau ade makanan tumpah sikit ke dialah yang akan bisnig-bising ...
"Eh..budak-budak ni ...makan tumpah-tumpah..." 
hihihihihi....comey sgt la Mak Yam ni ......
pastu Mak Yam ni pemurah sgt tau ....
Selalu beli roti , planta ngan jem buat stok utk sume org makan ...
kalau dia turun pasar tani tengahari dia belikan goreng pisang la...
keropok lekor la...letak kat depan panggil sume makan ....huhuhu 
Semoga Allah murahkan rezeki Mak Yam ye ! ....Amin 

 Ni masa last Day dia,,,,
"Jom Mak Yam ambik gambar dua orang "
terus dia cakap 
"Meh ambik gambar kat ade pokok-pokok ni cantik sikit" 
T____T hihihihi 
Comey hangat Mak Yam kan ...

Ni gambar kami ...pose-pose ngan dia..hihihi 
suasana masa ne kelakar ...hahaha 
tapi tak ingat apa yang lawak tu ...adeh -___-"

"Ko...haritu nak tengok sangat kan sape yang farewell.... 
meh nak kenal kan .. ni la Mak Yam kami " hihihihihi 



2 comments:

prience heart said...

hahahhaha baru farewell

ArELeEz said...

sweet sgtlah mak yam nih! kecik molek je. jeles betul dgn kesliman mak yam. ape rasia? meh citer sket, mak yam! he3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...