Pertarungan Bermula

Bismillah 

fighting..fighting... hihihi ber iya-iya je ...
start pertandingan pukul 2.30..tamat 4.30...
Alhamdulillah masa di panjangkan ... tahun lepas sejam je..kelam kabut ...
memang rase tak cukup tangan ...
tak de masa nak fikir nak tukar warna ke nak tambah pape ke...
stress... jadi tahun ni diorang bagi kelonggaran sikit..
bagi lebih masa .. :) 

antara alatan-alatan kami 

Start buat kami siapkan bunga raya dulu ...
dah siap potong mould dia ...jadi lebih mudah..nak lukis remeh sangat ...buang masa ...


Kemudian kami siapkan 
base bawah tu ... then kelopak tepi .. 

Secara asasnya macam ni la rupe kolam kami :) 


Ni kumpulan 1 punya ....
Semangat Zila...Mak Yong yang da sarat pun boley buat tau ...
kagum iolsss... rileks je ... haku yang tak ngandung ni pun krem kaki ..
-_____-" 


Ni kumpulan 3....
Geng Kak Nomi ..Rees ngan Yus rasenya

 O.k.. yang ni kumpulan 4
dari bahagian Teknologi Maklumat ...
tengok team member diorang pun dah tau ...
ni misti pesaing sengittt ...hihih 
tahun lepas one of this team member buat sorang-sorang je ...
dapat no.2

Kumpulan 5 punya ...
Bahagian Pentadbiran .... tahun lepas pun team diorang ade compete sekali ...
ni kire second year join macam kami jugak 

Kumpulan 6...
tahun lepas first winner yang pakai baju grey tu la....Nala ...
tahun ni wajib buat dalam kumpulan tak boleh wat individu ...
jadi team dia rasenya berdua je kowt ...tak perasan sgt .....

cube teka yang mana satu juara? ekekekekeke
nak tau yang mana menang ?
tunggu next entry o.k... 


sekian


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Kesuma Angsana said...

cantik2 semuanyer ni. kreatif.. done nuffnag yer !

Nafira usof said...

kumpulan 6 kot menang.. hehehe

ArELeEz said...

klu leez jd 1 of the judges, sure pening lalat nk pilih pemenang sbb sume pun cantik2 maa..