Kuala Lumpur International Motor Show 2013 (KLIMS)

Bismillah ...

Hai koranggg ....eh..belum start nak bagitau dulu awal-awal...
lepas ni entry yang berikut akan ada banyak part tau :P 
dan akan ade banyak gambar kereta ! 
sebab banyakkkkk sgt gambar ni ha ...
penat nak watermark sume..hihihihi 
kalau tak publish rase rugi plak ...
o.k jom tengok ni ...

tiket for two Adult : RM 30
kalau pergi weekdays la....kalau weekend RM20 per head 

Ni jalan nak masuk tu ...berlengkor-lengkor macam ulor .....haishhh 
Tn.John cakap dah macam kandang kambing plak berpusing-pusing..hahahhaha...
masa kami pergi tu tak ramai ....

K.A.M.I
motif sgt gambar saya biar separuh je ...ekekekekeke
tau kan motif ape? 
Opkos motif nak sorok badanku yang separuh lagi itew..hahahahaha  
..masa nak masuk ke hall pameran tu ...kena lalu laluan berbumbung tau 
pastu baru ku tau yang sungai tepi PWTC tu ade kawasan batu-batu macam waterfall ..
hihi...cantik jugak .. :P 

o.k..nilah rupa dalam Dewan tu ...banyak giler kereta ...
saya pun naik gila jugak ...gila dok snap gambar ..
jalan sikit...
"Eh....yang ni pun cantik..."
"Wohh.....yang ni canggih" 
"Peliknyaaaa..." 
"Macam ni pun ade ke? "
haaaaaaa...nak tau apa yang pelik....yang canggih tu sume nanti saya update hokey 
O.k la....nak gi Solat dulu ....

Sekian. 

1 comment:

Fazleyatul Aini said...

syok nya dekat bleh p kan

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...