Sembang Nuffnang

 Bismillah....

Hai Korang ...salam Jumaat :) 
dah petang-petang macam ni ..hujan pulak tu ...perghhhh..dapat tido 
memang lah tersangat heaven...tapi apa kan daya ...
sedar lah insan kau berada di kantor sekarang ni ...huhu 
eh? kantor ? kantor tu office kan ? ...main taip asal boleh je...-__-"
ni pengaruh lagu Tegar yang tengah layan  sekarang ni sebenarnya  ..
kantor rekaman ? hahahhahaha

actually saya rase macam nak cash out kan nuffnang saya yang tak seberapa tu ....
tapi ade campaign yang tengah running ...jadi rasa macam sayang je ..macam tak jadi je ...


ade 4 campaign ...walaupun saya bukan lah blogger yang tegar ...
tapi Nuffnang tak pernah pinggirkan saya ..ewahh.. wat ayat touching plak .. :P 
Terima Kasih Nuffnang ..!!! 
ade je campaign yang running ...
tapi cuma saya punya viewer je tak berapa nak ramai kot ..
sebab tu earning pun ciput je... 
walaupun dah 4 tahun lebih bernuffnang .... 
dan setia ngan Nuffnang...tapi saya baru cash out sekali je...
dari 2009 sampai 2012 baru sekali cash out ...kesian..hahahha
padan muke..sape suh malas kan 
malas je.... pulangan dia pun untuk orang malas la kan ? 
 dan jumlahnya macam kat bawah ni ha 


tapi...Alhamdulillah la kan..siapa nak bagi RM100 tu kat ko kan ...
pasal RM100 je sebab tu tak yah la nak blur-blur kan ...sikit je pun..
orang lain punya riban-riban kot ..
jadi tak pe lah saya peram dulu lah earning yang ada tu ...
tengok dah masak ranum nanti baru nak cash out ...huhu 

o.k tu je nak bebel.... 

selamat berhujung minggu kawan-kawan :) 

Sekian. 

6 comments:

Fazleyatul Aini said...

alamak awak update pasal nuffnang baru saya teringat yang dah lama saya tak cek nuffnang saya hihi

Miss Layaleya said...

Banyak la tu.. saya baru cash out sekali..:)

ArELeEz said...

wah, buleh la belanja tutti frutti! he3..

LYAfrina said...

banyak atau sikit..tu semua rezeki kan..xdenyer org nk bg freekan...
eyh, klo nak cash out, jgn cashout awal or tgh bln.. tunggu akhir bulan bru cash out..

Kesuma Angsana said...

oklah tu ttp rezeki kita... done nuffnag yer !

Sobri Yaacob said...

alhamdulilah rezeki..
peram dulu nufnang tu ckup seribu baru cash up..
salam kenal sis :)

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...