4 wheel drive dan Produa Sedan

Bismillah....

Korang ....saje je nak sembang sikit ....
dulu masa sekolah-sekolah ...
saya memang suke kereta yang body tough-tough ni ...
rase macam hebak je kalau ladies drive kereta besar :P 
pppfffttt....
dulu angan-angan nak pakai Kembara ....
pastu suke Nissan Murano ....X-Trail ..hahhaha
besar sungguh cita-cita ...harap cita-cita jelahhhhh -____-"

tapi bila tengok 4 wheel drive ni rase macam ganas sgt pulak kalau ladies drive kereta jenis ni 
dah la nak naik kereta tu pun kemain tinggi ...
karang pakai baju kurung ngan heel lagi ? 
tak ke cam  janggal sikit ....sikit jela...
kalau gamble ape de hal kan ...hihihi 

Ni Navara ...kalau korang jenis yang sempoi...
tak payah beli rumah la ..
save bajet .... :P pppffffttttt  
rumah mahal sekarang ni ...beli je kereta macam ni ...hahahhahahha
ko berenti kereta pastu pasang rumah ....siap!
kalau hujan lebat...ribut al taufan .. rumah sekali ngan awok terbang ...ekekekeke 


nampak smart je kat mata ku ini :P 
Ranger X-Terrain Edition


masa pameran ni asal saya nampak 4 wheel drive je...
misti ade batu-batu ..pokok-pokok..huhuhu
o.k faham ..motifnya nak nampak ganas la kan ? 
boley panjat batu-batu sume :) 

O.k...siapa kat sini pakai kereta Produa?
Saya? yesssza ...saya pakai Produa...
jadi lepas ni kalau dah tak nak pakai Compact Car dan nak pakai Sedan ...
Produa pun dah keluarkan Model Sedan .. :) 

Ni dari pandangan sisi.....



Sekian ...

5 comments:

Puan Ida said...

memng cun kete macam tu
sama taste lah kite heheheh
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni ye

Nafira usof said...

zura lagi suka MPV. nampak smart jer~ hehehe

Miss Layaleya said...

mcm pelik je rupa kereta sedan tu.. hehe

Fazleyatul Aini said...

navara tu smart

ArELeEz said...

uiks! ganas2.. he3..