Misi menjejak Mee Goreng Sotong Power !


Bismillah....

Hari minggu lepas kami melepak je kat rumah ...
pastu teringin pulak nak makan mee goreng sotong power yang kat dalam JJCM tu ...
jadi,,,,kami pun bergerak la menjejaki Mee Goreng Sotong Power yang digembar-gemburkan itu ... 

 Pusing punya pusing ...
dok tertilik-tilik nama kedai kat Medan Selera Seksyen 2 tu ....
sampai la ke hujung.......
Tn.John berenti kat Kedai ABC ni ...huhuhu
pastu dia order Mix ABC ni...Order satu je ..sebab banyak ...
kalau order 2 misti tak leh habiskan ....

Hoish...Coklat dia tu lain macam sikit ...
macam kenyal-kenyal ...macam mana ntah ... tapi sedap la ...
cuma kalau makan banyak boleh sedawa coklat la ko Jahhhh...huhuhuhu 

tn,John cakap rasenya kedai Mee Goreng Sotong Power tu kat sini la....
saya google pun cakap kat sini ...
tapi kenapaaaaaaaaaaaaa tak de ! 
huhuhu
Huaaaaa...lain kali la kena pergi terjah lagi....
sedap sgt ke mee nye alahai pon......teringin gak nak rase keenakan mee itew...

o.k lah..sekian 




Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

takde rezeki nak makan mee sotong ye dak

Nafira usof said...

hehehehe.. zura pon kalo carik ABC mesti terjah seksyen 2 gak. oder sorang satu.. x nak kalah.. hahaha. pastu makan isi ABC jer.. airnye kalo mampu baru minum. hekhekhek.

ArELeEz said...

misi t'tunda nih. bwk b'tenang..