Batman Batmobile and Batcycle

Bismillah....

Harini nak update laju-laju cepat-cepat je tau ...
sebab jap lagi ade jamuan potluck kat office ...
semperna Persaraan akak kat ofis ni ......

Ni pun gambar lama.....masa KLIMS 2012...hahahha...tahun lepas punya.....
tak pe lah kan..dah baru jumpa gambarnya .. :P 

 yang ni replika dalam balang kaca...huhu
kecik je...size toy ....
pastu jalan lagi sampai belakang ...
Eh...ade yang besar hokey ..huhu


 Dek kerana excited yang terlebih sikit masa tu ...
gambar gegar ! cisss....

Batcycle pun ade la......
tayar dia..mak ehhhh...besar dari tayar Van o.k !



ni replika je...rasenya tak boleh gerak pun ..huhuh 
o.klah..nak pergi tolong berkemas....

bai.... :P 


sekian 

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...