Ultimate fighter car concept

Bismillah....

O.k first impression bila saya tengok kereta ni 
"Heyyyyy ...dahsyat" 
fuhyoo..tahniah buat pemilik....
sanggup dia designkan kereta dia sampai secanggih ni ....

Ni mau habis beriban 


tapi biasanya kereta untuk auto saloon ni tak jalan atas jalan kan ?
tapi yang extreme la ...kalau yang biasa-biasa tu ade je atas jalan ...



hah ...amek kau ..dalam bonet dia penuh ngan senjata 
"lu langsi...lu mati" ekekeke...
gurau je o.k :P 


Ni dia punya description .... 


Sekian... ni tengah marathon update entry KLIMS 2013 

2 comments:

Hanih Borhan said...

Owh pergi jugak eh KLIMS?...

Mmg, sangat2 extreme kadang2 modification yg depa buat kat kereta2 yg join auto salon... Selalu jugak t'fikir, "Macammana dia bawak kereta tu?..." Haha...

ArELeEz said...

fuyyohh!! macam transformer plak!