Balas Dendam !

 Bismillah...

tajuk begitu ganas..macam dendam kesumat gitew...hahhaha 
padahal? tak de makna melainkan dendam mau makan! 
See cemana nak kurus...bab makan pun boleh dendam ? 
haishhhh...Insaf lah wahai insan ...ekekeke

 Ni la makanan yang mengimarahkan dendam itu ... :P 
kat ofis ade buat event ....event dua hari ...
hari first tu pergi la kami bertiga ....
konon -konon skema nak settlekan cek buku servis sume dulu ...
masa masuk makanan memang penuh camni ..
steamboat tu pun nampak banyak lagi ...

tapi setelah kami selesai cek buku servis...
haishhhh...steamboat tu tinggal meja je? habisssssss...
sedih sgt T_____T hahahhaha....kesian ..
jadi makan laksa johor je ...
lebih menyedihkan.... banyak steamboat tu yang dah kembang 
dan tak di makan kat atas meja....
see...tamak! ambik banyak-banyak makan tak habis 
pastu buang ...tau la benda free ..
tapi jangan la tamak sampai orang lain tak sempat nak rasa pun ...

so hari kedua....

kami turun seawal 10.15....baiklah ...
misi nak balas dendam..nak makan steamboat..ekekekekeke 

 jadi .... ni lah yang saya makan pada hari kedua ....
10 cucuk o.k...tapi alhamdulillah sume habis..tiada pembaziran -____-" 
makan ni tengahari da tak makan lagi dah ..kenyang ! 
Alhamdulillah 
jadi hari kedua tu puas hati 
terus senyum lebar sajaaaaa... bhahhaha 
^______________^ 


ambik ABC jugak ... 
bila dah puas hati jom join aktiviti yang ada :) 

Saya Cek tekanan darah ..o.k alhamdulillah normal 

Akhir sekali jom snap pic ....
jadi kami pun ambik la gambar bertiga
Linda .Nana dan saya ....


Sekian ....


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

baju cantik =)

Nafira usof said...

sedapnye makan2. sonok dapat opis cam nih.. ade gak majlis makan2 free..:)

ArELeEz said...

xbaik tamak haloba kn.. buleh m'bwk kpd p'baziran. isk3..