Candy and Photo booth

Bismillah ...

entry ni saya buat sebab saya rase macam comel je ....
boleh jadi inspirasi pada sesiapa nak buat birthday party ke ..
nak buat booth waktu wedding pun boleh .... 


Ni pemandangan keseluruhan la .... kat kawasan Photo booth tu ...
jom kita zoom ...
Ni sebelah kanan 

Ni sebelah kiri ...
yang dalam bakul tu cake tau ..bukan bunga...
macam-macam design ade :) 
kalau budak-budak...confirm suke 

itu tempat signature atau nak tulis apa-apa .. :) 

ni lah rupa candy tu ...
nama dia lollipop cake kan?


O.k la tu je ...sekian .

5 comments:

Miss Layaleya said...

cantik!! saya suka benda2 mcm ni.. :)

Kesuma Angsana said...

suka2.. comel semuanyer tu !

Doy said...

adeh..kek ke?sayang nak makan camtu.haha

Fazleyatul Aini said...

sekarang ni macam2 ada. duit je ada ke takda hihi

ArELeEz said...

zmn leez kawin, xin-trend sgt lg mende2 alah nih. i is jeles, ok..! uhuks3..