Biore - Pore Pack



Bismillah....

haritu baca entry ni kat blog My Secret Garden 
pastu rase macam teringin jugak ahhhh nak pakai..hahahha
#dasarcepatterpengaruh
pastu jalan-jalan kat Mid Valley ..singgah kat Guardian ..
niat singgah tu nak beli ubat batuk Tn.John ...
tapi dah alang-alang singgah ..
keteringinan nak beli benda alah tu membuak-buak...
jadi terus beli...


dah beli kat Guardian ....
tak dapat la beli pore pack jenama watson macam kat blog Secret Garden tu 
jadi beli jelah yang mana ado...
jadi ambik jenama Biore...
nak pakai benda ni kna basahkan sikit nose tu ..
pastu tepek....


kemudian pergilah buat keje pape....
lepas 15 minit..tanggalkan ...

hasilnya ?...mmmm...mmg ade la keluar whitehead ngan blackhead tu ..
tapi tak banyak ...dan nak tanggal pun senang sgt ...
kira gam dia tak la kuat sgt...
kalau pakai telur putih tepek ngan tisu muke tu lagi melekat lah kiranya 
dari yang ni .... iolss pakai masker tradisional jerp...
sabun muka pun pakai sabun cap kapak je...ehhhh? hahahhaha
#nampaksgtnipunya....

kalau yang watsons tu best tak? lekat banyak tak ? 
My secret Garden...buat la review sikit :P 

Ngeh..ngeh...ngeh...


Sekian.

3 comments:

Kesuma Angsana said...

boleh cuba jugalah nnti

fathiahRAIHANA said...

ok eh yg ni? hari tu ingat nk try jugak. ambik letak ambik letak last2 tak ambik pun. hehe

Lynnda said...

Saye pun tengah mencari utk buang bintik2 putih kt hidung.. Bile panas mula la gatal.. T sy cube la beli yg ni..