Strait View Hotel, Johor Bharu

Bismillah....

Ni Entry Johor Bharu lagi ... :P 
o.k nak cerita sikit tentang hotel penginapan kami ...
hotel ni biasa-biasa saja...tapi selesa dan affordable 
bukan nak pergi honeymoon nak book Hotel 5 star kan ?
jadi cukup hotel yang o.k dan selesa ....

Hotel ni ade kemudahan yang basic-basic bagi sebuah hotel..
maksudnya ade katil, kerusi, cermin, bilik mandi
 ( xde bathtub o.k... yang tu hotel 5 star adolahh) 
ade water heater, aircond yang berfungsi baik, ice box, TV yang jelas untuk dilihat 
View dari tingkap hotel pun menarik...
o.k...itu cukup selesa...

 Lokasi hotel tersebut seperti didalam peta ye kawan-kawan..
see...depan jalan dan laut.....

ini permandangan dari luar hotel...
masuk je jumpa kaunter receptionist ...
ni jalan nak menuju ke bilik hotel...jalan terus pastu sebelah kiri tu ade lif..tapi rasenya lif untuk 4 orang je ...
tepi pintu lif tu ade jalan naik tangga ...
 ini bilik kami ... :).. bilik di tingkat 2

 macam ni lah rupa penuh bilik...tingkap luas berdepan jalan raya dan laut ...
 ade juga yang dua katil macam ni ...single bed ...

yang cermin besar depan toilet tu actually pintu almari :)
tolak cermin besar tu...dalam ade almari ...

 ni toilet nya...o.k lah walaupun tak de bathtub..
haish...Blogger memang gini lah kan ? bilik air pun nak snap? hahahhaha

malam-malam lepak sini sambil tengok mat rempit merempit di jam 3 pagi...huhuhu
bising giler...motor ..kereta sama naik...


Sekian. 

1 comment:

Lynnda said...

Kak Ros, agak menyeramkan suasana nak pegi ke kaunter receptionist tu.. Eeeuuww!