Kenny Rodgers Roasters , Gift Coupon from Jusco

Bismillah ....

Tn.john bawak pergi makan Kenny Rodgers ...hari Sabtu kalau tak silap 
masa Birthday hari tu pergi redeem Gift Coupon kat Jusco ...
jadi antara kupon yang ada tu ...ade la Kenny Rodgers punya ...
jadi dah alang-alang kami pergi sana...
jadi gunakanlah kupon free tu Photobucket
beli 2 set Quarter Meal ..Free 1 set Quarter Meal ... 
 ini Tuan John punya ....
dan ini saya punya ...

yang satu set lagi tapau bawak balik rumah...
tak snap gambar pun..huhuhu

Thanks Jusco ...  
banyak jugak kupon yang dia bagi ..
kalau nak tengok ...boleh tengok kat link ni




6 comments:

Lya Colours said...

wah bestnya lama tak makan kat kennys

Lynnda said...

Sedapnye di kala sejuk begini dapat makanan yg lazat!!

** K.ros, cm ne nak besarkan tempat post blog ni ye?? sy suke pix besau tp tmpt post blog ni kecik.. kt mne nk adjust??

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Kamu....nanti cek msg kt fb k...

fathiahRAIHANA said...

wahhhh sedapnyaa :D belanja la kite lain kali. hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours Jom ...kita belanja awak bayarkan ? bleh? hihihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@fathiahRAIHANA boleh je ....meh la jumpa akak... #statement berani punya ...hahaha