twin

Bismillah ...

hati tak tenang harini ...
badan kat KL hati kat kampung ...
mak cik saya sakit tenat...nak balik kampung pun hari ni baru isnin ....
saya tak boleh nak ambik cuti sampai 4 hari sebab hari sabtu baru Tn.John dapat balik Perak ...
dan takkan saya nak balik sorang hari selasa...balik KL hari Rabu atau Khamis sorang2...
pastu Sabtu balik sekali lagi ngan Tn.John pulak? 
haishhh..mengarut lah camtu....
Tn.John tak boleh cuti minggu ni ...dia standby duty  minggu ni ...
jadi hari sabtu baru dia dapat balik ....dia pun mmg nak ikut balik ...
susah jugak bila terikat dengan kerja macam ni ...huhu
kalau lah Kampung saya tu dekat ....kan senang ...ni nak balik je dah 5 jam...aduyaiiii
saya berharap dan berdoa agar mak teh dapat bertahan dan baik seperti biasa .....aminn :'( 

 gambar ni saya ambil malam sabtu ....
masa ni saya kat kg Tn.John at Felda Lurah Bilut ...
dah balik Pahang...baru dapat berita yang Mak Teh sakit tenat ....
kat Kg.Tn John pulak anak cousin dia kena kencing Tikus...
haish..macam2 penyakit lah zaman sekarang ni ...
juga saya doakan semoga Aqilah cepat sembuh...


telur kembar dua biji tadi...dah jadi telur kembar mata kerbau...
da selamat masuk dalam perut ..huhu

kalau tak misti anak ayam tu twin cam ni kan ? 
same je bulus2 nya....?? eh??..anak ayam bukan ke ade je yang same ke?
kecik2 semua nampak kuning je...
da tak de beza twin ke tak .. huhuhu


Sekian...

3 comments:

Lynnda said...

Ehem2, dpt telur ayam kembau ye kak ros?? Hehe.. Moga akk dpt twin jugak ye nanti.. (^_^)

:: Mrs.Eady :: said...

best gak kalo dpt twin!

Sara Lynn said...

moga makteh+aqilah cpt sembuh.. doakan yg terbaik.. insyaAllah...