Cuti Maulidul Rasul...

Bismillah...

Eh..terasa macam lama nye tak update blog :P 
padahal ade lah 5 hari je pungggg...hihi
yela..saya memang tak bersiaran hari cuti...
cuti kali ni memang memenatkan tapiii...memang menyeronokkan ..
dapat pergi meronggengberjalan memang la seronokk...
o.k..meh nak cerita satu persatu ..
#eksaited la sgt ...macam la orang nak tau sgt kemana ko pergi khennnn? hihihi
x peduli nak cerita jugak ...
nanti bila tengok blog ni ...boleh ingat balik....
"Ooohhh... nila gambar masa pergi mkn kat tepi jalan yang tak sedap tu "
haaa..contoh ya kawan-kawan....
gitu lah kekdahnya...walaupun biasa-biasa saja pada orang lain ..
tapi apa yang berlaku tu dah tinggal kenangan pada kita ....

o.k..hari Khamis tu ...masa cuti Sempena Maulidul Rasul..
pagi-pagi kami dah terfikir-fikir nak pergi mana...
macam bosan jelah kalau duduk kat rumah sajaaa...
seawal 7.30 pagi kami pun da mulakan aktiviti...
mula-mula siap-siap terpaksa ikut Tn.John ..
Orang Maulidul Rasul pergi Masjid ke..Surau ke...kannn?
ni dibawak nya pergi :

 nampak tak orang berbaju kuning tu ?
dah tau kat mana? 
BATU CAVE ?? hoishhhh..hahahhaha
ikot ye pun 1 Malaysia...
tapi kami kesana ade tujuan lain...bukan nak join panjat tangga Batu Cave tu ..
Ni semua angkara Si Lisa tula...
layan jelahhhhh....

"Untunglah ko Lisa ...dah dapat kasut baru gitu ?" #apekesjelessamakudabesi
Tn.John pergi tukar tayar basikal dia ...
haishhhh...

dah tau ade sambutan Thaipusam...
pergi sana mana la ade parkingg...
jadinyaaa....saya kena tunggu sejam dalam kereta...
lame betul nak pilih kasut si kuda Besi tu ..
nak pasang bagai ..
jadi Iolsss yang redha itu terpaksa lah tunggu dalam kereta dgn penuh kebosanan..
hasil dari kebosanan tersebut.....
tersnap gambar sendiri :PPPP 
Ter O.k....Terrrr..hahahha

"Poyolah..ni semua poyoooo"
baca dalam nada Johan Raja Lawak tiru aksi Awie :P




o.k.lah Sekian...
nanti sambung lagi ...


1 comment:

Lynnda said...

Ingat nk p eksais naik tangga batu caves.. Haha