Baju Kahwin Merah Putih

Bismillah ...
nak tunggu gambar dari official photographer kenmain lambat lagi ..
oleh kerana dah tak sabar-sabar nak buat N3 pasal baju pengantin merah putih
pakai jelah gambar candid-mendid dari sedara mara nih ...
lantak la gambar tak cantik pon...huk..huk.. janji nampak kan bajunya tu :P

Ni gambar full..kain tu meleret-leret...
seb baik ade Cik Da yang sgt baik hati nak pegangkan kat bahagian belakang tu ..
Thank you so much sayang...

Baju ni disewa daripada : NORAJAN COLLECTION , Pantai Remis
Baju dijahit baru ikot design yang dikehendaki
Harga : sangat-sangat berpatutan


ini skandal puding roti saya ..hihi
~Cik da cayunk ~


Ni pulak Cik Adda yang sgt baik hati tolong jagi pengapit
dan tolong payungkan serta lapkan peloh saya ....
berpeluh walaupun hujan ..o.k.. :P
hujan lebat yang turun kjap je...ianya bagaikan hujan rahmat :):)

Terima kasih banyak2 Adda sayang ... :) :)
Yang ni bersam skandal sebantal sepinggan saya sekarang a.k.a suami mithali ku :P

ni bersama kekanda ku .....ewah
yang ni muka bulat Puan belog :P :P
ade orang cakap...tudung ni dah macam ala-ala hindustan...hihihi
tapi tak de plak niat nak buat wedding ala-ala hindustan :P
kalau korag perasan, baju pengantin lelaki tu design dia same je masa kedua-dua majlis,
sebab Incik Hubby yang nak macam tu ...dia tak nak pakai sampin dan tengkolok bagai ..
kata dia ..rimas, tak bebas bergerak ...
mmm...nak wat guana ...layankan jelah :P:P







Sekian

12 comments:

Cahaya_Kebahag!aan said...

hihihI.. welcome Puan Ros.. mane pic nyer?? dah lama adda tunggu nk upload kat blog~~~



Raja sehari amat ayu itu hari.. sila percaya~~~

[s.u.r.i.a] said...

nanti dah dapat gambar dari OP boleh upload lagi. heee.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Cahaya_Kebahag!aanAdda..tunggu ye...OP tak bagi-bagi pun lagi..masa time bayar bukan main soh cepat ! hish ..mara la ni

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@[s.u.r.i.a] Hruslah..misti punya tempek puas2 :)

Lya Colours said...

kita suka mekap awak
cantik! tak heavy sangat. simple and nice

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours haah...make up ni just nice ..simple...still nampak muke saya...kiranya org kenal la memang saya :P :P

cheqna said...

beshnyer kahwin...
auw auw auw...
hahahaha

cik bulan said...

miao2..haha..kalo saye..akan dipaksa bakal laki saye tu pkai tengkolok semua..haha..:D..*muka kejam..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...ni mesti hari2 dok tgk gambar wedding ni kak...apa2 pun masih berseri :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna tak lama lagi sampai la giliran cheqna plak :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cik bulan niat dihati nak la paksa jugak ..tapi karang kalau masa Majlis muka masam je tak selesa ngan baju dia...xbest jugak ...bior jelah...pakai jela ape yang dia suke :P :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nur Hawa Mohd Zin hahaha..tengok jugak la kalo tak de nak buat ape ....geram tak dapat lag gambar dari OP