Nuffnang terbaik


Bismillah ....

dari sehari ke sehari nak update pasal ni ...
tapi hari ni jugak la nampaknya baru terupdate :P

hasil daripada "surat cinta buat nuffnang"
dapat 2 BE ....satu kat sini satu lagi kat sinu :P

Terima kasih nuffnang ..
Sejak Register Nuffnang pada

sampai sekarang...tak de nak register iklan lain dan tak de terlintas pun ..
ewah ...motif bagitau ni ialah ------> "Kesetiaan"
ayat macam BF nak yakinkan GF je :P
padahal malas nak register yang lain bagai

memang tak mengecewakan ...jumlah pendapatan sekarang
tak de la riban-ribon macam orang yang famous amos tu
tapi lebih la daripada gaji sebulan sehari :P
tak de la banyak mane pon... :P:P
alhamdulillah ...rezeki jugakkan

dulu pk gak nak bli oven ke microwave pastu rasenya
elok bli oven kot??? ade gak bace perbezaan oven ngan microwave ni
tak tau la mane better ...nak bli dua-dua???...... pitammmm...huhu

mmmmmmm






..lantak la bli yang mane satu pun ...dah cukup duit tu ...
dah earn baru fikir nak bli yang mane atau tetiba nak bli benda lain plak :P


13 comments:

~AmyLiana86~ said...

minggu ni amy naik rm3 je ..tp syukur alhamdulillah..hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu..kna bersyukur kan amy :) :)

[s.u.r.i.a] said...

manyak syok!

Lya Colours said...

kalau saya amik oven kot. sebab saya suka bakar2 ni.oven feel dia lebih sket. huihihi

cheqna said...

doh cheqna dok naik2 ni gane???hahahahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@[s.u.r.i.a] yeah..ofkos syiok :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours tula..rasenya nak ambik oven !!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna tak lame lagi misti naiknya cheqna...dun worry lah :P

H.J said...

best owh.kita tak dapat pom..haha

abah khalisha said...

Abah tk pernah dpt BE pun lagi..nak wat cmner pun tk tau..Almaklumlah dah tua..hehhee

abah khalisha said...

Abah tk pernah dpt BE pun lagi..nak wat cmner pun tk tau..Almaklumlah dah tua..hehhee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@H.J kena rajin update ..insyallah ade rezeki :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@abah khalisha kna teruskan usaha ..jgn putus asa ..ade rezekinya :)