Puasa 1 Ramadhan

Bismillah

3.14 pm....hoish...cepat jugak masa berlalu ...o.k..o.k..bagus...
mata berat ni..al-maklumlah kna bangun sahur kan? huhu
dulu mase zaman bujang, bangun sahur minum air je ...
ni bila dah berdua kena la bangun bancuh air ....
hidang roti, koko-krunch, susu ...buah ...
seb baik hubby tak jenis nak makan nasi pepagi ..huhu ..kalo tak... lagi awal la kna bangun =P


tapi rasenya waktu berbuka nanti mungkin terasa la perbezaannya..
dulu berbuka kat rumah bujang ramai2 ...
memang happening ..
ni berbuka berdua sunyi la sikit :)
tapi tak pe ...best romantik sikit ..ewahh T___T

awal-awal puasa
badan terasa pnat .. rasa lemah dan rasa pening-pening sikit ..
tapi ni untuk awal-awal puasa je ..bila dan 3 4 hari dah tak rase dah ...
tapi kalau masih rasa sepanjang bulan puasa ni ..
nampaknya elok la pegi bekam lintah ye jumpa doktor ye ...

baju raya ..mmm....nan hado lagi ye ...
mungkin akan cari bila dekat2 nak raya nanti rasenya
beli yang dah siap je la kot ...cepat dan mudah =P
nak hantar jahit pon org da tak nak dah ...xpe la...bli yang ready made je ...







o.k..o.k...dah tak de idea ...
nanti ade idea bersiaran lagi :P :P
Selamat menjalani ibadah puasa



2 comments:

Lya Colours said...

hari ni kita ngantuk gila. rasa nak je tido kat atas meja ni. huarghhh

mawar_berduri said...

Lya..tula pasal ....huhuh...