Pelamin tema silver pink


Bismillah

10 Ramadhan ...
bermakna kita semua dah pun melalui 1/3 daripada bulan ramadhan yang mulia ni ...alhamdulillah....

Selepas cerita tentang baju pengantin silver, petaling Jaya dan Maku up Majlis resepsi sebelah lelaki, nak cerita lagi tentang Dekorasi dewan pulak ..

Dekorasi dewan ni termasuklah :

Walkway
Pelamin

dan
meja makan pengantin

Pelamin dan walkway ni sentuhan daripada Pak Jak jugak ...
actually ..nak ucapkan terima kasih banyak2 pada pak jak ..
walaupun tempah last minute
2 minggu sebelum berlangsungnya majlis
tapi Pak Jak dah merealisasikan majlis kami dengan Jayanya ...

kenapa lagi 2 minggu Majlis baru nak tempah ?
panjang ceritanya ...
next entry kita cerita tentang perkara ni o.k ...

Walkway ...
walaupun tak la sepanjang jalan yang kami lalui ...
tapi aku sangat suka...
ianya nampak so sweet..
Simple but nice :P

tapi masih ade cemburu sikit la :P
coz walkway Puan Su ade tabur-tabur fresh rose lagi
hahahahha...
tak tau bersyukur betul..dah ade tu kira bagos la kan :P:P

tak pe ..bunga ros kita gantikan dengan
12 jambak jambangan bunga tipu kat kiri kanan walkway :P
betul ke penggunaan jambak dan jambangan tu :P :P ...hentam ...janji korang paham kan ? ..hahahha
so ..ilang dah cemburu tu :P

Pelamin
Memang kami berdua nak sangat bersanding menggunakan kerusi tinggi ni ..hihi
dan memang ade rezeki kami ...
dapatlah kami duduk menjadi raja sehari dengan kerusi tinggi :)))

Tema Pelamin : Silver pink
warna asal yang kami pilih ialah : coklat
pilihan kedua : purple
tapi akhirnya : Silver Pink

My MIL minat kaler pink so kami ikotkan aje ...
yang penting baju namo kaler pink okies :P..
My Dear tak nak look like very jambu =P
takkan aku nak pandai-pandai plak ni majlis sebelah lelaki kot :PPP


ni pemandangan dewan dari atas :)

Dining table

makanan nampak sedap ...
tapi tak dapat nak makan dengan jaya nya
almaklumlah ... jadi tumpuan ..kjap5 org snap gambar ..
kilat sana-sini ... orang datang nak salam la...nak bergambar la...
terasa macam elly mazlein la pulak ..... hahahhaha
yang dah kawen tau la rasanya macammana...
yang blom kawen...Tungguuuuuu ..cari gambar meja makan yang tak de orang ..nan hado
gambar ni je yang ado ...kira boley la jugakkan

ni gambar meja makan yang ade orang ...
My office mate
Thanks for coming and thanks for lovely present
love it :)

nampak tak udang cucuk tu ? sedap tu ...tapi masa makan pengantin..
langsung tak sentuh :P:P
tengok je ...hahahhahaha







Sekian .


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

14 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

haha pengantin makan kat meja beradap mesti la makan sket je

nasi sket pon x abis. kadang2 sesudu je

cover cun la. nanti snap2 kantoi plak dlm mulut ada udang sekor. kihkihkih

[s.u.r.i.a] said...

makanan memang sangat-sangat sedap ok. su siap minta kad pada caterer nak bagi kat mak mertua. dewan tnb ni pun besar, tengok dari atas semua nampak cantik, meja banyak sampai rambang mata nak duduk meja mana. haha.

cheqna said...

jadi pengantin mesti makan kena kaver..mencik tau hahahahaha

nuin said...

salam...mdm_Mawar..boley i tanya berapa coz pak anjang tu amik utk pekej yg u amil..sweet perlamin tu...i sedang survey :)

~AmyLiana86~ said...

amy suka pelamin tu..untuk pengetahuan mawar jugak..dlm kepala amy ni kawin nanti nk baju warna silver..hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours hihih..tu pun ade jugak gambo kantoi tengah makan ...hahah....tak tahan den tengok makanan yang lazat itew :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@[s.u.r.i.a] tula..tapi sedih gak mase jadi pengantin camni tak leh nak makan banayk2 ..hahahha....pastu dah malam penat ..so tak lalu jugak nak makan :P :P ....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna sejak dari azali macam tu cheqna..terpaksa la..saya pon mencik :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@nuin nuin , i ambik baju sepasang , perempuan je ..pastu pelamin dan walkway tu harga dalam 2500 kalau tak silap... i lupa coz hubby yang bayar :P:P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~pelamin simple nak cute kan ..hihi...tak pe ..nanti Silver versi amy plak ..ni Silver versi mawar :P:P

AI said...

- time xleh makan banyak tu (sbb nak kontrol cun kan)dia org hidang makanan best2 kan...

Nur Hawa Mohd Zin said...

ceceh...ingat kan sape..heheh...takpe..sepanjang hidup kena sentiasa rasa pengantin baru

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@AI terpaksa kontrol cun walaupun tak cun ..hahahhahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nur Hawa Mohd Zin baru sebulan du akira baru la tu hawe ...hahaha :P :P