For you : Shidah ^____^


url blog pada header yang dah ditukarke font kuning coz hitam tak brape nak nampak .. :)

Dear Shidah ,

Ni Sementara tunggu MyDear datang ambik
tetiba tersiap satu header yang tak seberapa untuk kamO ....
sowie ek i ambik gambar dalam FB u...
kalau nak save header ni klik kat gambar
then gambar tu appear in one page baru save ye..
kalau gune save as right klik nanti gambar ni jadi kecik :)))








to Cheqna :
Cheqna, Saya nak buat tutorial header ni ..
tapi memandangkan banyak step remeh temeh ...
jadi tutorial tu lambat sikit ye cheq na :))
Sowie

Sekian ... :)))


7 comments:

~AmyLiana86~ said...

bagusnyer mawar.................

cheqna said...

ala.....
nak jugak....
jeles ni....
huhuhuhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ daripada tak de wat pape tu yang terrajin buat... :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqnananti kalau ade masa saya buatkan untuk cheqna plak ye :) :)

Lya Colours said...

yeah buat jgn tak buat tutorial tuh. saya pon nk blaja jugakk

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours o.k..o.k...kalau sempat petang ni ai buat tutorial okies :P:P

shidah said...

waaa... suka..suka... mekasih sgt2 MB..