"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"


Bismillah ...

owh..hari isnin...kau tiba lagi ...huhu
semalam hujan lebat ...jadi malas sungguh nak bangun pagi...
seb baik tersedar jugak untuk bersahur :) ...

pagi ni bukak je blog ...rupanya telah di TAG oleh amyliana
lama dah rasenya tak menge TAG dan di TAG ...
Amy, Thanks ya ...

panjang pulak mukhadimah nya :P




1. Copy banner di atas dan pastekan daLam entry korang bertajuk
"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim" DONE

2. SudikanLah diri untuk foLLow bLog F.I yang tak seberapa ni .
Dan juga bLog Cikgu FiQrie ni sebab dia sponsor duit raya . hihi .
KaLau tak foLLow macam mane nak tau news pasaL GA ni ye dak ? DONE

3. Tag 3 kawan korang .

Ratu Ar- Rahman a.k.a Zira --> belajar2 join GA ni =P
Lya Colors --> Do All Thing With Love
hawe --> Cahaya Kewanitaan :) :)

DONE

4. Link kan banner tu ke entry GA F.I ni okey .

DONE

5. Postkan link korang kat comment eyh .

DONE

Hadiah :

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10

4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5


Pemenang akan dipiLih oLeh encik random memandangkan ini bukanLah contest .
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 21 Ogos 2011 .
Kesemua hadiah akan diposkan kepada anda pada 22 Ogos .








Selamat menjoinkan diri ye korunk ..tuah ayam nampak di kaki tuah manusia mane tau kan ..
tak terpilih pun xpe ...dapat tambah kawan :) :)

9 comments:

~AmyLiana86~ said...

gud luck mawar..hehe

cheqna said...

good luck dear =)

Lya Colours said...

uiks kitew?? hihi nanti kitew buat yewww *bajet comel plak*. hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ Thanks amy :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna terima kasih cheq na :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours memang comel pon :) :)

Fadzli Amir said...

Bagus-bagus...dah ada org nak bagi duit raya aka duit minyak kereta tuk hari raya ni,...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Fadzli Amir hihi...rezeki jgn ditolak ...kan ?

Nur Hawa Mohd Zin said...

insyaAllah sis awe buat :)