Baju Pengantin Silver , Petaling Jaya


Bismillah ....

pejam celik-pejam celik dah 8 Ramadhan
cepatnya masa berlalu .....
dah 2 bulan lebih juga la bergelar isteri ... =)

o.k..oleh kerana Cik Puan Kuya a.k.a SuriaM
soh tempek banyak-banyak gambar kawen ....
jadi hari ni meh nak cerita pasal baju ...
dah terbiasa panggil Cik Su tetiba tukar puan plak awal tahun ni rase cam tershashull la pulak :P:P

tajuk tak boley blah...coz ala-ala tajuk di blog beliau ..huhu
tak tau nak letak tajuk ape ...jadi ku belasah saja ...
muley kan Puan Su..hihihi

Warna Baju : Dark Silver
Size : L
Lokasi : Jalan Pantai Dalam,
Petaling Jaya, Selangor
Facebook : Pak Jak
Harga : Berpatutan dan hasil puas hati
Perkhidmatan lain : Make up , Pelamin
Contact No : kalau nak Email mawar.berduri24@yahoo.com
takkan nak display no.fon org kat sini kan ? mcm tak best plak

O.K ...meh layan gambar


:: yang hemsem berbaju ungu tu My Father :))) ::


:: Amin .... ::


:: dalam perjalanan ke Pelamin :)) ::


:: Turun tangga ::

rase macam princess dalam tibi tu plak..lari-lari turun tangga tercabut kasut
tapi waktu ni kasut tak tercabut o.k ..hahahha



:: with SIL ::


:: Doa makan ::

:: Mari Makan ::


:: Bersama adik terchinta :)))) ::








sebenarnya banyak kisah disebalik baju pengantin silver ni ...
tragis jugak la ...nanti la ade masa kita buat satu entry :))
Sekian saja preview baju silver bersaiz Large o.k


6 comments:

cheqna said...

cheqna ni nak kena amik saiz xl kot..huhuhuhuhuu

Lya Colours said...

saya pon XL kot. huwaaa. diet !

eh tp baju silver tu mmg cantekk

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna saya pun ingt kna ambik XL , pastu fitting L pun o.k..sebab L dia pun besar ...hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours Lya..sempat lagi nak diet nih :) hihi....cantik ke? thanks :):)

[s.u.r.i.a] said...

muley-muley. hahaha. bagus! :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@[s.u.r.i.a] hahahah....lpas ni entry pasal dewan, makanan dan baju merah palk ...macam Cik Su ...hahahhaha