Make up Majlis Resepsi sebelah lelaki

Bismillah ...

Hari ni nak cerita pasal make up ....
rasenya semua orang kalau boleh nak nampak cantik pada hari bersejarah diorang ...
misti 5 6 bulan sebelum kawen dah survey make up - make up yang cantik kan ?
kalau org yang dah semulajadi cantik meletup2 tu lainlah kan ?? hihihi
aku mula-mula terjumpa blog ni ...
belek gambar-gambar orang yang beliau dah make up ..
terus jatuh cinta hati
pastu kebetulan sorang member ni nak bertunang
So terus suggest kat member tu ----> Si Ika
dan hasilnya....wah... awesome

so seksaited..terus email...
tapi sayangnya beliau telah lebih awal di booked pada tarikh yang tersebut
mase tu bulan 1, dahsyat kan? nak kawen bulan 6
...nak booked tengok2 ada orang yang lagi awal ....huhuhuhu
moral of this story : Buat lah persiapan seawal mungkin

jadi..dengan perasaan kuciwa ...search lagi ...
dan akhirnyaaaaa.....aku jumpa Nurul fieyra

jatuh cinta dengan gambar niSumber gambar : Nurul Fieyra fotopages

dan gambar ni ...

Sumber gambar : Nurul Fieyra fotopages

nampak berseri-seri kan? tu yang terus email dan call...
alhamdullillah..beliau masih free pada tarikh tersebut ...
apa lagi ..terus bayar ... *so seksaited*

hahahha... takot-tetiba-tak-jadi-plak-tu-yang-terus-bayar =P
pada tarikh yang telah dijanjikan ...
12 Jun 2011
Fieyra pun datang dan make up kan aku ....
dan hasilnya ....
sangat berpuas hati ...
Terima kasih Fieyra





nak cerita pasal Majlis dekat Perak..
tapi gambar dari official photographer belom dapat!!!!
agak stress disitu :(((((
alahai...bercinta tunggu gambar siap ...
already 2 months...masih tak siap lagi T____T
kata dia...siap masa hari raya nanti ...
kita tengok .....siap ke tak ...
kalau dapat je gambar terus nak tempek kat sini ...hahahha
Sekian

10 comments:

jedi said...

selamat pengantin baru..

semoga bahgia selalu....

Lya Colours said...

mawar amik photographer mana.
suka mekap mata tuh. smoke eyes gitu. hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@jedi terima kasih semoga anda juga berbahagia selalu :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Coloursphotographer tu nama dia Cerita lensa ....lambat sungguh ...huhu T___T

rATu kEBaYA said...

mmg cantik.. lagi2 tang mata...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@rATu kEBaYAThanks Sis RK ....tula ..make up dia berhasil :) :)

~AmyLiana86~ said...

comel r mawar..amy suka tang mata tu..amy dh tgk blog dia..mmg lawa la dia mekup..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ tula..puas hati ...harga pun quit o.k .... :):)

[s.u.r.i.a] said...

i jeles tengok mata u. auwww. :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@[s.u.r.i.a]ala Cik Su..make up kamu mase kawen pon letOp o.k..Salima tu ...bukan calang2 tau ...huhuhu :P :P