Surat cinta buat Nuffnang


Bismillah ...
selamat pagi cinta jumaat
ape kes pepagi karang surat cinta bagai ???
dah lame kot tak takarang surat cinta ni ...hihih

tujuan surat cinta ni dikarang adalah untuk :

nak BE ..nak BE ...nak BE ....
dah sebulan kot blog ni sunyi tanpa BE last ade pun mase bulan Jun ..sblom kawen ...
....Blog satu lagi yg ade BE tu pun dah tamat bulan lepas "Julai".......huhuhu ala...
ni misti sbb da jarang update blog mase nak kawen ritu kot ???
ntah la..padan muke aku ...hahahhaha

bukan ape ..jeles kot tengok org dapat duit raya riban-riban....
awak nye ? alahai ...ade la cket ...ngah kumpul lagi nak bli microwave ...
ewah ...besar sungguh cita-cita :P :P



Dear Nuffnang,

terima kasih kerana selama ini sudi memberi iklan kepada belog saya yang tak seberapa ni ...
saya tau saya kadang-kadang je kot rajin update blog ..
tapikan ..saya hari-hari tau bukak blog walaupun tak update
(apakah motif bgtau ayat ini???.. T___T )

Dear Nuffnang,
Bagilah sedikit BE kepada blog saya ini sebagai hadiah perkahwinan saya ..ewah =P
blogger lain kawen tak de pun beria mintak hadiah kat nuffnang ..ko plak beria ...
lantak ..hahahhaha
lagipun tak kesian ke saya tak de baju raya lagi tahun ni ??
ni lagi gila ...dah ade laki takkan laki tak beli baju raya kan ? cume blom beli je lagi ... =P
langsir dan kuih raya pun belum ada....
sape soh ko tak order kan ? macam la ramai sgt nak datang raya umah ko =P =P

Nuffnang yang baik hati ,
amboi...bukan main kipas ko yek??
akhir kata , diharap pihak tuan sudilah kiranya menghadiahkan sebutir dua BE kepada saya blogger picisan ini ...ewah...huhuhu

Sekian, terima kasih
"Majulah Nuffnang untuk Blogger"







Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

8 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

cheqna said...

cantik header tu...jeles ok
erm..semenjak MB masukkan nuffnang lam blog cheqna...RM31.18..hehehehe
cheqna jenis tak kisah la..ada rezeki ada la tu..tapi kengkadang jeles gak tgk org lain dapat ribu riban ni...

Lya Colours said...

xpe la nanti ada la rezeki tuh. hihi

Cahaya_Kebahag!aan said...

i lagi kesian u.. tak tau pun nak check Nuffnang.. iklan tu pun ade org 'baik hati' yang tolong ajarkan..(>__<)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Cheqna : hihi....nak mawar wat kan header kat cheqna ke? boleh jerp :) :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Lya : tula ..insyaallah ..rezeki tu ada dimana-mana :) :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Adda : nak blajar cek ke? meh nak ajarkan ...hihi

cheqna said...

wat la tutorial...cheqna try..kalau tak jadi gak baru cheqna menyerah dan kalah..hehehehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hihi..o.k..o.k...nanti ade masa saya buat tutorial o.k :) :)