Surah Amalan untuk lembutkan hati anak


Bismillah....

haritu dah cerita pasal sesi bersama Ustaz dan ustazah Semanis Kurma kan ?
hari ni nak share lagi apa yang ustaz dan ustazah dah bagitau kat kami ....

ni hah.. Doa untuk melembutkan hati anak .....Suami pon boleh ...
kalau anak tiup kat ubun-ubun ...
kalo suami jgn tiup kat ubun2....
ubun2 dah keras ..dah tak jalan ...huhu

pastu ade yang cakap ...tiup kat telinga ..
Ustazah cakap kalo tiup kat telinga..masuk telinga kanan...kuar telinga kiri ...
ade pulak yang nak tiup kat pusat .. ala2 romantik gitu
ustaz cakap pon tak boleh ..kalo kat pusat takot kembung perut plak ..hihii

jadi tempat yang paling sesuai ialah kat ...
Leher suami/isteri apabila mereka dah tido ....
jgn pulak dah tiup pegi bgtau plak kat suami

" I dah tiup U supaya U tak marah-marah I lagi.."
confirm la tak jadiiii hoihhhsss.....



yang kat bawah ni pulak ...
Doa supaya orang menghormati kita ..
macam orang tak sombong pada kita ...









o.k...selamat mencuba...

9 comments:

Lya Colours said...

wahh bleh simpan doa ni, untuk future. hihihii

Rozita said...

terima kasih berkongsi..

cheqna said...

boleh simpan ni unuk bekalan masa depan =)

Fadzli Amir said...

Memang menjadi amalan terutamanya kat anak2....hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours Simpan jgn tak simpan okeh :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Rozita sama2 yang baik elok dikongsikan :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna yeaa..sediakan payung sblom hujan la kiranya dop cheqna? hihihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Fadzli Amiralhamdulilah...bgus amalkan doa2 ni :) :)

Anonymous said...

assalamualaikum, minta izin copy doa2 ini untuk diamalkan, terima kasih.