Friendster baru ???


Friendster first version


Bismillah,

ntah mimpi ape hari ni tetiba nak la bukak friendster yang dah berkurun tak bukak
*tipu* tak de la berkurun pon ..tapi lame jugak la dah tak bukak
dulu sebelum wujudnya Facebook , friendster la yang top kan?
tapi ade jugak rangkaian social yang lain , tapi yang ni je yang aku hado :P
tagged la hi-five la, my space sume tu nan hado ...aku malas nak register

second version

tapi tetiba bukak je Friendster ....kuar gambo yang macam kat bawah ni *latest version* ??
Musykil dah ni ...ait ..apesal mcm ni ?
dah tak de friendster yang lame tu *yg second version tu*?
alaaaaa....mane ilangnya gambar yang ade kat dalam friendster tu ?
haish ..ke ade url lain ? cecite kalo korang tau pasal ni ....

latest version

Ni la muka depan (front page) friendster baru tu ..
more to main game kot yang ni ..ntah la ..tak paham ako ...
tak cayo? klik disini

tak cayo jugak ?

klik ni

http://www.friendster.com








sekian melaporkan :P:P


13 comments:

shidah said...

saya pom da id frienster..active ms zaman student dulu..hai.. masuk zama keje jumpa FB lak.. id frinster pom dh luper..kekke..teringin gk nk buke n delete gmbr2 lm 2.. tp luper pw la plak..

cheqna said...

dah berkurun tak bukak frienster

jedi said...

da lama tinggalkan frenzter...

Cahaya_Kebahag!aan said...

dah deactive 2 taun lepas.. hik3

Lya Colours said...

semalam pon kita tiba2 plak masuk prenster ni. tapi tgk2 dah lain. pastu bila log in, dia suruh accepts term and conditions bla2. terus blah je

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah dah dah lama ta jenguk frenster

hehe

:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@shidah dah tak de dah gambar sume ..huhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna tak yah bukak trus cheqna dah lain sgt FS tu :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@jedi kebanyakkan pon dah lame tak bukak kan sbb FB dah ado :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Cahaya_Kebahag!aanwaa..tak aci sbb ada sempat deactivate ....org pun ingt nak delete trus je tiba2 tengok dah nan hado :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours cam pelik kan ...haish dah lain sgt

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@::ini belog saya . cinta hati saya:: totally different kalao jenguk ... haish

L said...

xpenah ader mender2 gini.. bhuhuh

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html