Family Day TNB

Bismillah....

Hari Sabtu adalah hari yang memenatkan saya minggu ni ..huhu
ade Family Day...Tn.John 6 pagi lagi dah suruh siap-siap ajak pergi ......-___-"
dia cakap kalau lambat orang ramai sgt ..susah nak daftar dan nak ambik makanan ..huhu 
baiklah...walaupun dalam hati rase nak tido je ..hahhahaha :P 

dah daftar sume..kami tunggu dalam dewan je...
masuk awal dapat seat ..kalau lambat karang berdiri plak..
meriah jugak la ..tahun ni family Day TNB ni masuk dalam Malaysia Book Of Record 

Antara artis yang ada ...masa awal tu emcee dia 
Ebby Yus, Mat Over ngan Abon ...
o.k la...boley la wat gelak-gelak .. huhuhu 


Ni je pun gambar yang paling dekat saya boleh snap..sebab dia datang dekat ...
saya takut jugak sebenarnya ..takut dia tanya soalan ..hahahhaha
yapedaaa...dia tanya jawab jelah kan ? 
tapi masalahnya soalan dia base on TNB ? so what to say...
jadi terus pandang bawah belek-belek kuku ..kakakakkaka... 
alaaa...tanya Tn.John pun dia bukan ingat sgt ..visi...misi, terms sume tu ...
huh..seb baik dia tak jalan terus kedepan... phewww

pastu ade pertunjukan silap mata...
dalam pukul 12.00 rasenya kumpulan Jambu datang ...
Jin karewa Jin kalak la jawab nya ..hahahhaha
o.k lawak diorang macam biasa la ... memang kelakar 
asyik la mengena ....
budak-budak memang suke sgt la ...bukan main ramai lagi nak snap gambar bagai 

pastu persembahan artis ade Haiza ngan Noraniza Idris ...
bergigih o.k tunggu sampai habis majlis ..hahhaha
bukan apa hujan lebat kat luar ...
kalau nak balik nak pergi ambik kereta kat parking jauh kot ..
jadi duduk la sampai longgar skru pinggang, leher semu..hahaha ..lenguh oiit ...
pukul 5.00 p.m baru kami balik ...
tu pun belum habis lagi Majlis ...

o.k la tu je nak cerita...

sekian .


4 comments:

adianiez AIDA said...

jambu??! noraniza idris? abon?
seronok nyer...

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer..lama xg family day company nie..

p/s--> tukar lg header..oh tidakkk....bestnyer kalau pandai buat sendiri..seminggu skali tukar..hehe

Kesuma Angsana said...

wah meriahnyer !

ArELeEz said...

amik autograph jambu x? he3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...