Update hujung minggu

 Bismillah 

Update pasal makan jelah keje nya....
dah tak tau dah nak update pasal apa....
padahal orang pun dah tau yang ngko memang kuat makan hokey!!
-____-" pppfffttt ....

ni makan minggu lepas ..hari apa tak ingat .. 
tapi masa ni kat rumah .....pelapik makan strawberry tu baru beli tau ...hahahhaha
tu pun nak bagitau ke? yapedaaaa...
telur goreng tu korang pun dah tau kan feveret sape? :P 
tak pe kalau tak tau buat-buat la tau ye .......... 

Eh..menu lebih kurang je ... ni makan masa kat kampung Tn.John ...
tu pasal lapik pakai surat khabar je ...ade meja makan tp lagi sedap makan depan TV 
ape boleh buat kan ...kita hamparkan saje surat khabar ...mudah ! 
lepas makan ngko keronyok je surat khabar tu macam bola ....
sambil pejam mata shoot je macam shoot bola jaring tu kat tong sampah.... 
dah masuk dalam tong sampah ko kibaskan rambut ala-ala GS professional gitew ...
DONE.... hahaha kuat sungguh daya imaginasi sy hari ni ...hover ! 
kan mudah .....tak yah nak lap-lap bagai ..hahahha 
elok sgt utk org malas cam iolssss :P 

ni nasi goreng USA ...
yang ni bukan masak ya kawan-kawan ..yang ni main order je ...
 ....tapi puas hati sedap...nasi tu masak sempurna..tak keras tak lembik...
rase rencah nasi tu perfect ........
pastu daging tu pun sedap...lembut...empuk ...cukup pedas masin manis dia...
yang penting daging tu tak lekat kat celah gigi uolsss ... -___- " 
kalau tak spoillll je ....

o.k tu je nak cerita.....sekian. 


4 comments:

Sara Lynn said...

hahahahahha.. i loike sambil senyum kambing kat depan pc.... mbeekk!~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynn pppffffffffftttt ... -___-"

~AmyLiana86~ said...

sabo jela..hehe

ArELeEz said...

sdg m'bayangkn gs yg pro itu.. he3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...