Takoyaki yang halal dan sedap: My Takoyaki

Bismillah

Hai korang ....Hari ni baru ade mood sikit nak menulis..
semalam bukan tak nak menulis ..tapi bizi sikit ...
Busy nya sikit..tapi malasnya banyak..acaner tu ..hahhaa

Hari-tu-kan ade saya cakap ngidam sgt nak makan tako...NGIDAM??? hoish..hahahha
bahaya jugak pakai statement macam tu :P 
jadi semlama dapat makan takoyaki free kat ofis...
Thanks la HR sebab belanja kami makan takoyaki yang sedap ni ... 

 Ni masa first round beratur ambik Tako  ... dari luar hall dah bau dah...
mengancam baunya ..huhu ..masuk terus que sambil perut berdondang sayang ...:P 
dah dapat ...terus ngap....
hoish...makan panas-panas memang feel .......
cuma lidah panas tu nasib ko lah kan ..sape suruh tak menyempat-nyempat..huhuhu 
-____-" 

 belum start movie tengok orang dah tak de ....
niat kat hati nak ambik pop corn .. 
tapi dah lalu kat tepi booth tako ni ..bau dia macam memanggil-manggil suruh ambik lagi satu :P 
"Haishhh...takkan lalu je..tak de orang ni ..rossssss ambiklahhhh"
macam tu lah monolog dalam hati ketika tu :P ngeeeeeeeeeeee 
pppffftttt ....*alasansemata-mata :P 
jadi ambik la...masa tu pulak ade Bro ni ...
sebab orang tak ramai 
terus cakap nak snap pic sikit nak upload kat blog -___-"
jadi snap la.... ala..sorry la bro gambar tak clear la pulak...

 akhir sekali cucilah mata ngan takoyaki ni ....
sedap...isi lembut ...pastu flakes tu pun ade rase yang sedap ...

kalau nak cuba My Takoyaki ni 
kalau nak join business ni pun boleh ...
kalau nak tau lebih lanjut bukak la website My Takoyaki
kalau nak tengok kat FB pun ade 


Sekian.... 







Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

12 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

macam best! xtually, apekah ia sebenornya? potato ke.. keledek ke.. ape ke..?

adrianna syaz said...

Sedapnya..dulu mkn dkt sushi king je..skrg merata leh dpt kan..

Fazleyatul Aini said...

kat pasar malam tempat saya ada jual. sedap woihhh dah nak sama rasa macam kat jj punya tako tao

Sara Lynn said...

menulis ke menaip cik ton? hehe

Kesuma Angsana said...

sedap jugalah pada tekak KA Ni hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEz memang best pon ...setau saya takoyaki ni banyak flavour ...inti dia tu la flavour nya ...luar tu tepung rasenya ....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@adrianna syazhaah....kat pasar malam pun ade :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Fazleyatul Aini kat JJ ade? yang kat JJ tak pernah cuba lagi ..nanti pg Mid nak try la

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynn tak kisah la janji mesej yang nak disampaikan tu di fahami .. ppfftttt -___-"

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Kesuma Angsana KA pun suke? same la kita :)

Anonymous said...

pasar malam mana yg rasa sama mcm jj tuh nak try

agi said...

Wow!!Eh, ini ada pasta gigi rasa Takoyaki lo. Di sini http://bit.ly/1jEXyHD . Mau nyobain gak? Atau mungkin sudah pernah nyobain pasta gigi rasa Takoyaki nya? Bikin penasaran.